Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS anunță linia de tablete pentru anul 2012

10.01.2012

ASUS nu a mai avut răbdare până la evenimentul CES 2012, și a anunțat deja noua linie de tablete pentru anul curent la o conferință de presă susținută în Taipei.
ASUS anunță linia de tablete pentru anul 2012

Până în acest moment existau zvonuri cum că ASUS ar lansa o tabletă cu procesor ARM și sistem de operare Windows 8, tableta ce s-a crezut a fi Transformer Prime, dar acum există o confirmare, iar ASUS va lansa într-adevăr o astfel de tabletă, și va fi disponibilă spre sfârșitul anului 2012.

În schimb, vești bune pentru faniii tabletei Transformer Prime, versiunea cu 3G va fi disponibilă în luna martie. Deasemenea, noua versiune a tabletei va fi echipată și cu un modul GPS mai puternic.

În cadrul evenimentului CES 2012, ASUS va prezenta o tabletă cu ecran de 7 inch, cel mai probabil este vorba despre ASUS MeMo, dar și o tabletă cu ecran de 10 inch de rezoluție înaltă.

Pe lângă toate acestea, vor mai fi introduse în a doua jumătate a anului 2012 încă două tablete cu ecran de 10 inch, din păcate detalii legate de acestea nu au fost încă dezvăluite.

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3 și Android 4
ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3…

Președintele companiei ASUS, Jonney Shih, a fost entuziasmat să prezinte Eee Pad Tranformer Prime, un hibrid, o parte tabletă o parte netbook, ce va rula sistemul de operare Android…

citeste articol +
Intel Atom 14 nm disponibil în 2014
Intel Atom 14 nm disponibil în 2014

Intel domină piața desktopurilor, cu cei de la AMD în spatele lor, dar când vine vorba de piața dispozitivelor mobile, cipurile ARM sunt la putere, iar Intel încearcă să câștige…

citeste articol +
Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe cipuri ARM
Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe…

Un număr mare de producători de sisteme de calcul portabile, au afirmat că se pregătesc să introducă pe piața de PC-uri mainstream, notebookuri echipate cu procesoare ARM.

citeste articol +