Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS Eee Pad Transformer Prime, acum cu sistem de operare Android 4.0 ICS

11.01.2012

Jerry Shen, CEO ASUS împreună cu Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA au anunțat aseară lansarea update-ului de firmware cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tabletă din lume cu Tegra 3 quad-core.
ASUS Eee Pad Transformer Prime, acum cu sistem de operare Android 4.0 ICS

Actualizarea de firmware a început să fie transmisă prin aer (FOTA) la ora 7pm PST pe 9 ianuarie 2012, utilizatorii din America și Taiwan regăsindu-se într-un prim val. Posesorii de Transformer Prime din celelalte țări vor primi și ei actualizarea software la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în curând.

Printre facilitățile interesante ce vor fi disponibile odată cu actualizarea sistemului la Android 4.0 ICS se numără abilitatea de comuta rapid între versiunile mobile și desktop ale site-urilor vizitate, precum și posibilitatea salvării paginilor web pentru lecturile ulterioare offline. Utilizatorii vor beneficia de efecte speciale pentru camera foto, vor putea capta imagini panoramice și vor putea edita fotografiile pe Transformer Prime.

Jerry Shen, CEO ASUS, a dezvăluit cu același prilej și prima tabletă ASUS cu ecran de 7" și procesor quad-core - ASUS MeMO 370T. Aceasta integrează într-o dimensiune și mai mică un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Tableta dispune de cameră foto de 8MP, ecran IPS și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3 și Android 4
ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3…

Președintele companiei ASUS, Jonney Shih, a fost entuziasmat să prezinte Eee Pad Tranformer Prime, un hibrid, o parte tabletă o parte netbook, ce va rula sistemul de operare Android…

citeste articol +
Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

citeste articol +
ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…

citeste articol +