Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » În curând: review ASUS N73 cu procesor Intel Sandy Bridge și grafică nVIDIA GeForce GT 540M

În curând: review ASUS N73 cu procesor Intel Sandy Bridge și grafică nVIDIA GeForce GT 540M

28 decembrie 2010
Notebookreview.ro testează în această perioadă un puternic laptop multimedia ASUS N73, bazat pe noua platformă Intel Sandy Bridge și grafica nVIDIA GeForce GT540M.
În curând: review ASUS N73 cu procesor Intel Sandy Bridge și grafică nVIDIA GeForce GT 540M

Despre ASUS N73 știm deja că este unul dintre cele mai tari laptopuri multimedia de 17.3 inch, cu grafică bazată pe tehnologia nVIDIA Optimus și certificat audio SonicMaster, dezvoltat împreună cu Bang & Olufsen ICEpower - garanția unui sunet la superlativ.

Începând cu 2011, ASUS N73 va beneficia și de puterea noilor procesoare Intel Sandy Bridge cu placă video integrată, dar și de noua generație de carduri grafice nVIDIA GeForce GT 540M. GT 540M suportă DirectX11, tehnologia nVIDIA Optimus și driverele PhysX, 3D Vision, 3DTV Play, CUDA și Verde pentru o permanentă optimizare a notebookului.

Placa video Intel GMA HD integrată în noile procesoare Sandy Bridge are performanțe grafice excelente comparativ cu celelalte chipseturi video integrate testate de noi până în acest moment. Pentru rezultate concrete în ceea ce privește performanța grafică a lui ASUS N73 upgradat veți afla cât de curând într-un review complet marca Notebookreview.ro.