Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI va expune noile serii de laptopuri G, F, C, U şi X la CES 2011

MSI va expune noile serii de laptopuri G, F, C, U şi X la CES 2011

30 decembrie 2010
MSI va expune o linie impresionantă de laptopuri la CES 2011, la Las Vegas, în perioada 6 – 9 ianuarie: MSI Seria G, MSI Seria F, MSI Seria C şi MSI Seriile U şi X.
MSI va expune noile serii de laptopuri G, F, C, U şi X la CES 2011

 

MSI iese la atac la CES 2011 cu o suită de dispozitive portabile puternice, echipate cu cele mai recente generaţii de procesoare, care include seria G – cele mai rapide laptopuri de gaming de pe planetă, seria F – fuziunea perfectă între artă, modă şi performanţă, seria C – combină performanţa superioară şi funcţiile multimedia, atractiva serie X cu autonomie prelungită a bateriei şi seria U de portabile uşoare.

 

 

msi gt680

Seria G: Gaming

MSI va lansa la CES 2011 seria G de laptopuri echipate cu cele mai noi procesoare Intel Quad Core. Gama include modelul GT780 de 17.3 inch, dar si două modele de 15.6 inch – GT680 şi GE620 care vin echipate cu plăci grafice dedicate de înaltă performanţă. Unele modele beneficiază de tehnologia MSI Turbo, iar modelul de top utilizează chiar şi arhitectura SSD.


msi f series

Seria F: Performanţă

Bazate pe cea mai recentă platformă Intel Core, laptopurile MSI seria F impun atât prin puterea de procesare şi calitatea grafică, dar şi prin designul rezistent la zgârieturi, uzură şi pete. În plus, materialele din care este realizată carcasa nu conţin substanţe chimice şi sunt prietenoase cu mediul.



msi cr650Seria C: Multimedia

Seria C de la MSI scoate în faţă trei modele de 15.6 inch: CR650, CR640 şi CX640. CX640 şi CR640 vin echipate cu procesoare Intel Core de ultimă generaţie, în timp ce CR650 este echipat cu cel mai recent procesor dual core de la AMD. Toate cele trei modele deţin un afişaj de invidiat şi sunet SRS PC de calitate cinematografică pentru o experienţă multimedia de cea mai bună calitate. De asemenea, carcasa lucioasă şi tastatura tip chiclet aduc un plus de stil laptopurilor MSI seria C, cu capabilităţi tehnice puternice şi performanţă multimedia superioară.

msi u270

Seriile U şi X: Mobilitate

MSI îşi completează oferta de laptopuri prin netbookurile Wind U160 DX de 10 inch, Wind U270 de 12 inch şi X-Slim X370 de 13 inch. U270 şi X370 posedă ultima generaţie de procesoare dual core de la AMD, care îmbunătăţesc performanţa procesării şi durata de viaţă a bateriei. Cu ajutorul acestor portabile de mici dimensiuni te poţi bucura de divertisment multimedia oricând şi oriunde, fără a-ţi face griji din cauza bateriei.