Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Allview lansează netbookul APC N570 Dual Core

25.10.2011

Allview a anunţat lansarea unui nou dispozitiv din gama de notebook-uri a companiei. Laptop-ul APC N570 Dual Core e un laptop accesibil şi poate fi achiziţionat începând cu această săptămână în magazinele partenere.
Allview lansează netbookul APC N570 Dual Core
Echipamentul este produs în China și vândut sub brandul Allview. Noul netbook APC N570 Dual Core dispune de un procesor dual-core Intel Atom tactat la 1.66 GHz alături de 2 GB de memorie RAM, un ecran LED de 13.3 inch și o unitate de stocare HDD de 320 GB cu o viteză de rotire a platanelor de 7200 rpm.
APC N570 Dual Core este al doilea produs performant care completează acestă gamă, reprezentând echilibrul perfect între portabilitate, funcţionabilitate şi preţ.”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.
Alte caracteristici ale netbookului APC N570 Dual Core includ conectivitate WiFi, Ethernet, cameră web, microfon, cititor de carduri și sistem de operare Linux Kubuntu. Datorită carcasei subţiri de mai puţin de 2.5cm grosime şi greutătii de doar 1,467 kg, noul produs oferă o mobilitate fără egal utilizatorilor săi.
Allview APC N570 Dual Core este disponibil din această săptămână și poate fi achiziționat la prețul de 1199 RON.

Comentarii (2)

  • Octavian

    Octavian la 09:24, 2011-10-25

    Notebook?

  • Costi

    Costi la 16:15, 2011-10-25

    Hmm...o rezolvam cumva.

sus

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

AllDro 3 – prima tabletă Allview cu diagonală de 10 inch
AllDro 3 – prima tabletă Allview cu diagonală…

Allview anunță lansarea în gama de produse DroSeries a unei noi tablete cu ecran multitouch capacitiv de 10 inch în format 4:3 - AllDro3 .

citeste articol +
Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC
Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC

Compania Sony se pregătește să lanseze o nouă tabletă, pe lângă cele două tablete S1 și S2 ce rulează un sistem de operare Android, numită Freestyle Hybrid PC.

citeste articol +
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

citeste articol +