Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Toshiba introduce laptopuri pentru toată familia

28.09.2011

Toshiba a anunţat noi laptopuri pentru fiecare membru al familiei şi pentru orice buget, de la entry-level până la adevărate centre multimedia.
Toshiba introduce laptopuri pentru toată familia

Satellite C600 Series: Laptopuri entry-level pentru cei cu gândul la bugetToshiba Satellite C600

Notebookul C600 este ideal pentru studenţi şi pentru cei ce achziţionează pentru prima oară un laptop. Disponibil cu ecran de 15.6 inch sau 17.3 inch, notebookul include câteva opţiuni pentru procesor, şi anume: AMD APU, Intel Pentium, Intel Core i3. Laptopul va fi putea fi echipat cu un HDD de 640 GB, 4 GB de memorie RAM DDR3 şi va include două porturi USB 2.0, o unitate optică DVD-Super Multi şi conectivitate WiFi 802.11n. Preţurile pentru notebookul C600 pornesc de la 349$.



Toshiba Satellite L700Satellite(R) L700 Series: Laptopuri versatile pentru acasă sau la şcoală

Notebookul din seria L700 este ideal pentru familii dar şi pentru studenţii ce caută un laptop versatile, cu performanţe bune la un preţ accesibil. Notebookurile din acestă serie vor dispune de ecrane cu diagonala de 13.3 inch, 14 inch, 15.6 inch şi 17.3 inch. Puterea de procesare va fi oferită de un procesor dual-core de la Intel sau un procesor dual-core/quad-core de la AMD. Notebookurile vor fi echipate cu unităţi de stocare HDD de 640 GB şi suficientă memorie RAM pentru a face faţă cu uşurinţă task-urilor de zi cu zi. Satellite L700 va avea un preţ de pornire de 455$.

Satellite L735D Kids' PC: Un laptop conceput pentru copiiToshiba Satellite L735D Kids' PC

Acest notebook a fost creat în colaborare cu Best Buy, şi reprezintă un notebook la dimensiuni normale destinat copiilor. Laptopul este prevăzut cu aplicaţii precum, Internet for Kids, Kidzui, LEGO Harry Potter: The Video Game, ce permite copiilor să navigheze pe internet în siguranţă dar în acelaşi timp oferă părinţilor încrederea necesară pentru a-şi lăsa copii singuri în faţa laptopului. Conceput pentru copii, laptopul dispune de o tastatură ce poate fi ştearsă cu uşurinţă şi o textură a carcasei, no-gloss Neo, ce rezistă împotriva amprentelor. Ecranul este unul standard cu diagonală de 13.3 inch iar performanţele sun puse la dispoziţie de un procesor AMD E-Series şi un HDD de 320 GB. Deasemenea laptopul dispune de Hard Drive Impact Sensor, pentru o protecţie mărită asupra HDD-ului şi un webcam. Preţul va porni de la 497$.

Toshiba Satellite P700 Satellite P700 Series: Perfomanţe sporite pentru o distraţie pe cinste

Notebookurile din seria P700 oferă nu doar un design premium,ci şi performanţe remarcabile, acestea fiind echipate cu procesoare de ultimă generaţie de la Intel şi AMD. Notebookurile sunt sunt disponibile cu ecrane de 14 inch, 15.6 inch şi 17.3 inch. Destinate segmentului entertainment laptopurile dispun de difuzoare Harman/Kardon, tehnologia Intel Wireless Display şi o unitate optică Blu-Ray. Preţul va porni de la 629$.

 

Notebookurile prezentate mai sus vor fi disponibile pe site-ul oficial al producătorului dar şi la partenerii autorizaşi începând cu luna octombrie.

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele Protégé, Tecra şi Sattelite Pro
    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele…

    Toshiba își extinde gama de computere destinate profesioniștilor prin laptopuri subțiri, ușoare și durabile. Noua serie R800 include modele cu trei dimensiuni diferite: modelul R830…