Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Multimedia e la ea acasă în noul MSI FX400

17 august 2010
MSI FX400 include sunet surround THX, precum și tehnologiile MSI TDE și GPU Boost. Performanța de înaltă clasă și sunetul incredibil impun noi standarde în industrie.
Multimedia e la ea acasă în noul MSI FX400

MSI a lansat de curând noul său model FX400, un laptop de 14 inch, cu ecran HD TFT LCD, care vine echipat cu procesorul Intel Core i5, grafică interschimbabilă nVIDIA GeForce 325M (1GB RAM memorie de afișare), tehnologiile TDE și GPU Boost pentru a schimba automat modurile plăcii grafice și pentru a conferi performanță procesorului.

MSI își declară noul model FX400 ca fiind cea mai recentă operă de artă a sa, protejată de deja celebra carcasă cu protecție împotriva zgârieturilor și dovedind îndemânarea și meticulozitatea creatorilor săi în a crea stil și eleganță. De asemenea, MSI a colaborat cu renumitul designer internațional THX pentru crearea sunetului de calitate cinematografică.

THX Smart Surround Sound

MSI s-a alăturat celor de la THX pentru a crea un sistem de sunet pentru FX400 care să egaleze calitatea celui dintr-un cinematograf. THX Smart Surround Sound constă într-un set de boxe de înaltă fidelitate indiferent de tipul muzicii ascultate sau a frecvenței utilizate. Smart Volume și tehnologiile surround asigură un sunet clar și pătrunzător pentru a maximiza experiența dvs. multimedia.

Tehnologia Cinema Pro

FX400 se caracterizează printr-o puternică procesare multimedia și tehnologia proprie MSI Cinema Pro pentru a asigura cea mai bună calitate în materie de grafică. Cu o simplă atingere a tastei care activează modul Cinema Pro, filmul vizionat obține o rezoluție mai bună și culori mai bogate pentru a vă oferi aceeași extraordinară experiență audio regăsită în spectacolele live, filme și studiourile de înregistrări.

Intel Core i5 CPU

MSI FX400 utilizează procesorul Intel Core i5, care oferă o performanță mai bună, în timp ce reduce consumul de energie, precum și tehnologiile Intel Turbo Boost și Hyper-Threading pentru manipularea unui volum mai mare de date și păstrarea, în același timp a performanței sistemului la cote înalte.

TDE

FX400 folosește tehnologia TDE (Turbo Drive Engine) pentru ridicarea instantanee a performanței procesorului și accelerarea vitezei sistemului, prin simpla apăsare a tastei Turbo plasată deasupra tastaturii. Acest lucru îi permite lui FX400 să proceseze aplicații de încărcare mare, fără întreruperi.

GPU Boost

FX400 vine, de asemenea, echipat cu grafică interschimbabilă nVIDIA GeForce GT 325M, cu 1GB de memorie de afișare DDR3 pentru capabilități grafice sporite, iar atunci când laptopul are nevoie să proceseze aplicații grafice care solicită resurse multe, tehnologia GPU Boost face automat trecerea la de la un mod grafic la altul pentru a asigura o experiență multimedia cât mai apropiată de realitate.

MSI FX400 FataMSI FX400 tastaturaMSI FX400 dreaptaMSI FX400 stanga