Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Fujitsu LIFEBOOK T730 și TH700, instrumente obligatorii pentru împătimiții călătoriilor

17 august 2010
Fujitsu a lansat luna aceasta două modele din seria T de notebookuri LIFEBOOK – T730 și TH700, echipate cu sisteme GPS și dedicate persoanelor care călătoresc mult.
Fujitsu LIFEBOOK T730 și TH700, instrumente obligatorii pentru împătimiții călătoriilor

Noile modele sunt dotate cu toate caracteristicile necesare persoanelor care călătoresc frecvent, inclusiv un modul GPS incorporat. Noile computere portabile de la Fujitsu - LIFEBOOK T730 și TH700 - sunt ideale pentru utilizatorul aflat tot timpul în mișcare, având incluse 3G/UMTS, WLAN și Bluetooth pentru o conectivitate mobilă fără egal.

Performanță și utilitate

Ușoare, rapide și flexibile sunt cuvintele-cheie care descriu cele două modele Fujitsu LIFEBOOK T730 și TH700 de 12.1 inch, concepute de la cap la coadă să fie tovarășii ideali de călătorie. Cu o greutate începând de la 1.8 kg, LIFEBOOK Seria T sunt suficient de ușoare pentru a fi transportate la purtător întreaga zi. Notebookurile sunt, de asmenea, foarte rapide fiind echipate cu cea mai recentă gamă de procesoare Intel Core 2010, combinate opțional cu HDD-uri SSD și memorie amplă pentru a fi capabile să ruleze chiar și cele mai complexe aplicații.

Flexibilitate twist-to-touch

Flexibilitatea vine din ecranul twist-to-touch, care este bidirecțional, tehnologie multiple touch Windows 7 și consola modulară care găzduiește un drive DVD, o baterie secundară, un drive combo Blu-ray Disc, sau un HDD secundar. Chiar și cu o singură baterie, modelele asigură autonomie de funcționare întreaga zi. Acest lucru este posibil datorită duratei de viață extinse a bateriei și caracteristicilor de economisire a energiei precum senzorul integrat Ambient Light care ajustează automat strălucirea afișajului la mediul de lucru.

Conexiune permanentă

Este aproape imposibil să vă deconectați când vă aflați în mișcare cu LIFEBOOK T730 și TH700 datorită modulului broadband mobil (3G/UMTS) cu rate de descărcare mobilă de până la 7.2 Mbit/s N-standard WLAN și Bluetooth, integrate opțional. Între timp, chiar și acei utilizatori mobili care sunt nevoiți să călătorească foarte mult vor fi capabili să-și creeze un traseu direct către următorul punct de întâlnire folosind modulul GPS integrat, deoarece acesta indică locația exactă a notebookului pe glob în orice moment.

Securitate, oriunde v-ati afla

Pentru un utilizator mobil, securitatea este, de asemenea, o prioritate astfel că ambele modele Fujitsu LIFEBOOK oferă logare biometrică, iar T730 oferă și posibilitatea codificării de datelor printr-un TPM (Trusted Platform Module) opțional. De asmenea, pentru ambele sisteme este disponibil Advanced Theft Protection pe bază de înscriere, care permite localizarea de la distanță a unui notebook pierdut sau furat și ștergerea datelor pe care acesta le conține.

 

FUJITSU LIFEBOOK T730

Fujitsu_Lifebook_T730_1Fujitsu_Lifebook_T730_2Fujitsu_Lifebook_T730_3

FUJITSU LIFEBOOK TH700

Fujitsu_Lifebook_TH700_1Fujitsu_Lifebook_TH700_2Fujitsu_Lifebook_TH700_3Fujitsu_Lifebook_TH700_4