Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Lenovo lansează în România ultrabookurile IdeaPad U310 și U410

20.06.2012

Lenovo anunţă disponibilitatea în România a mult aşteptatelor portabile Ultrabook Lenovo IdeaPad U310 şi U410.
Lenovo lansează în România ultrabookurile IdeaPad U310 și U410

Dispozitivele Lenovo Ultrabook combină cele mai bune caracteristici ale laptopurilor tradiţionale - putere mare de procesare, capacitate extinsă de stocare şi redare audio de calitate - cu estetica rafinată şi calităţile specifice tabletelor, precum pornirea rapidă, revenire instantanee din modul stand-by şi folosire pe toată durata zilei, fără reîncărcarea bateriei. Cu un design zvelt, inspirat de cărţi, pe gustul consumatorilor interesaţi de stil, noile Ultrabook-uri sunt disponibile într-o varietate de culori vibrante care includ albastru Sapphire Blue, albastru Aqua Blue, roz Cherry Blossom, gri Graphite Grey sau roşu metalizat Metallic Red. Lenovo face această tehnologie disponibilă consumatorilor la preţuri competitive, începând de la 2999 RON.

 “Asistăm la o schimbare de model în industria dispozitivelor mobile. Ultrabook-urile sunt cea mai bună combinaţie de funcţionalitate, portabilitate şi estetică. Niciodată până acum nu a fost integrată atât de multă tehnologie de vârf într-un cadru atât de elegant, uşor şi accesibil,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova. “De-acum încolo utilizatorii mobili nu mai trebuie să aleagă între laptopuri pentru lucru sau laptopuri elegante şi uşoare. Ultrabook-urile IdeaPad din seria U îmbină aceste caracteristici într-un singur dispozitiv.”

Cartea care poate face orice - Ultrabook

Subţiri cât o cărticică, Ultrabook-urile U310 cu ecran de 13.3 inci şi U410 cu ecran de 14 inci au grosimea de 18mm, respectiv 21mm, şi greutatea de numai 1.7kg, respectiv 1.9kg. Deşi subţiri şi uşoare, aceste dispozitive Ultrabook oferă performanţa necesară pentru a îndeplini orice sarcină specifică utilizatorilor mobili, datorita componentelor precum:

• procesoarele Intel Core i3, i5 sau i7 din a treia generaţie

• până la 1 TB capacitate de stocare

• grafică NVIDIA GeForce

• până la nouă ore de funcţionare între două reîncărcări ale bateriei în cazul modelului U410

• 500 GB HDD drive

• până la şapte ore de viaţă a bateriei între două reîncărcări, în cazul modelului U310.

• Noile Ultrabook-uri Lenovo au sistem de sunet Dolby Home Theatre v4 pentru o calitate intensă a sunetului, şi tehnologie Intel Wireless Display (WiDi) pentru proiectarea de filme şi alte tipuri de conţinut pe orice ecran de mari dimensiuni.

• Disponibile cu memorii cache SSD de 32GB, cele mai noi portabile Ultrabook Lenovo pun capăt timpilor de asteptare. Datorita noii optimizări Lenovo Enhanced Experience 3 pentru Windows 7, noile Ultrabook-uri au timpi foarte scurţi de pornire şi de revenire din modul stand-by, cu până la 40 % mai rapizi decât în cazul dispozitivelor ne-optimizate.

• Lenovo Smart Update amplifică şi mai mult experienţa utilizatorilor, permiţând excelentelor U310 şi U410 să actualizeze automat conturile de email şi de mesagerie, chat şi reţele sociale, chiar şi când se află în modul sleep. Puteţi urmări o descriere a celor două portabile aici.

“Ultrabook-urile Lenovo IdeaPad U310 şi U410 sunt o demonstraţie a felului în care, împreună cu Lenovo, reușim să le oferim utilizatorilor experienţă grafică de vârf şi performanţă de excepţie, folosind procesoarelor Intel Coredin cea de-a treia generaţie, integrate într-un design subţire şi uşor,” a declarat Manuela Oprisan, PR Manager Europa Centrală și de Est, Intel.

Preţuri şi disponibilitate

Dispozitivele Ultrabook IdeaPad seria U vor fi disponibile pentru vânzare începând din luna iunie 2012 la majoritatea retailerilor din România, la preţuri începând de la 2999 pentru IdeaPad U310 şi 3999 RON pentru IdeaPad 2 U410 Ultrabook.

Dotate cu procesoare Intel Core din a treia generaţie, dispozitivele Lenovo din noua serie U a modelelor Ultrabook aduc computerele subţiri, ultra-uşoare şi rapide la un nou nivel de accesibilitate, fără a face compromisuri de stil sau calitate.Lenovo IdeaPad U410

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Utrabookurile Lenovo U310 și U410 ajung pe rafturi în mai
    Utrabookurile Lenovo U310 și U410 ajung pe rafturi…

    Lenovo IdeaPad U310 și U410 sunt ultimele ultrabookuri produse de Lenovo și este de așteptat ca aceastea să ajungă pe rafturile magazinelor specializate în luna mai la un preț de…

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.