Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Noile monitoare de la Philips au un design extrem de atrăgător

Noile monitoare de la Philips au un design extrem de atrăgător

05 iulie 2011
Philips lansează două noi monitoare ce combină tehnologia de top cu un design atrăgător. Cele două monitoare Philips Moda, de 24 și 22 inch, se potrivesc perfect cu notebook-urile stilate de ultimă generație.
Noile monitoare de la Philips au un design extrem de atrăgător

Corpul foarte subțire și baza stabilă din aluminium reprezintă o îmbinare perfectă a ergonomiei cu noile tendințe în design. Mai mult, cele două fețe strălucitoare, ecranul negru și spatele de culoare albă, le fac foarte dezirabile pentru orice birou sau living. Conectivitatea prin 2 porturi HDMI, un timp de răspuns de doar 2 milisecunde și funcțiile inovative pentru o vizualizare mai bună fac din noile monitoare o platformă de divertisment ce oferă o experiență de neuitat.

Noile monitoare Philips 248C3 și 228C3 ating perfomanțe înalte la capitolul sunet și imagine. Dotate cu două porturi HDMI, monitoarele pot primi semnale audio și video de înaltă calitate printr-un singur cablu de la calculatoare, sisteme set-top box, playere DVD si camere video. Imaginea este oferită la o rezoluție full-HD de 1920x1080 pixeli. Butoanele de control permit schimbări convenabile între formatele de ecran lat și 4:3. Cu un timp de raspuns de 2 milisecunde, monitoarele oferă o experiență vie, de exemplu atunci când urmărești un film de acțiune sau experimentezi cele mai nou jocuri.

Monitoarele folosesc tehnologia de iluminare din spate White LED (W-LED). Monitoarele W-LED au mai multe avantaje față de monitoarele LCD obișnuite: emit imaginea din prima clipă, de la primul semnal. Monitoarele W-LED au o imagine mult mai strălucitoare, culorile sunt mai vii și valorile ratei de contrast sunt mai mari. Mai mult, iluminarea din spate a monitoarelor W-LED asigură că monitoarele Philips nu conțin mercur, ciclul de viață al produsului fiind cât se poate de ecologic, de la producție până la utilizare. Nu în ultimul rând, monitoarele au fost premiate cu Energy Star 5.0, recunoaștere a nivelului înalt de eficiență în consumul de energie.

Cele două monitoare sunt echipate cu două noi tehnologii Smart display ce oferă o experiență de utilizare mai bună.

• SmartKolor marește nivelul RGB al ecranului pentru ca imaginile să debordeze de culoare

• SmartTxt îmbunătățește modul de citire al fișierelor PDF și al e-book-urilor, mărind claritatea contrastului și a conturului. Astfel, monitorul relaxează vederea și permite o citire la fel de confortabilă ca de pe un e-book reader.

Philips 248C3LHSB va avea un preț de 258 Euro iar Philips 228C3LHSB va avea un preț de 219 Euro.

Monitor PhilipsMonitor Philips