Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Corsair introduce noua seria de SSD uri SATA3, Force GT

Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force GT

05 iulie 2011
Corsair, o companie de dezvoltare și producere a componentelor hardware de mare putere destinate ariei de gaming, a anunțat lansarea unei noi serii de unități de stocare Solid-State, Force GT SSD.
Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force GT

Noua serie Force GT este concepută pentru entuziaștii ce caută cele mai performante componente hardware la ora actuală. Unitate de stocare folosește noul procesor SSD SandForce SF-2289, cu suport nativ pentru interfața SATA 6 Gb/s (SATA 3), combinat cu o memorie flas sincronă ONFI. SSD-urile Force GT oferă performanțe impresionante, cu un timp de răspuns, de lansare a sistemului de operare și a aplicațiilor mult mai mic față de SSD-urile ce foloses o interfață SATA 2. Viteza de citire poate crește până la 555 MB/s iar cea de scriere poate urca până la 525 MB/s. Folosirea memoriei flash sincronă face ca SSD-ul Force GT să fie adaptat special pentru citirea și scrierea fișierelor non-compresibile, precum fișierele video și audio.

Toate unitățile de stocare din seria Force GT sunt compatibile cu interfața SATA 2, și include un adaptor de 3.5 inch pentru a putea fi montat fie într-un notebook fie într-un desktop.

SSD-urile Force GT sunt disponibile la comandă online pe site-ul producătorului Corsair la prețul de 149$ pentru modelul de 60 GB, și 279$ pentru modelul de 120 GB.

 

 Corsair Force GT SSD