Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious

Mini 210-1000 Vivienne Tam: poşeta digitală de la HP

24 august 2010
HP Mini 210-1000 Vivienne Tam nu mai este tocmai o noutate de ultimă oră pe piaţă, însă - credem noi - merită prezentat, pentru a da satisfacţie şi segmentului "feminin" de utilizatori ai tehnologiilor moderne.
Mini 210-1000 Vivienne Tam: poşeta digitală de la HP
Pentru că laptopurile sunt astăzi un accesoriu foarte la modă, bineînţeles că nici HP nu putea face excepţie. Mini 210-1000 Vivienne se defineşte drept modă de lux de înaltă tehnologie, mai exact, noua poşetă digitală creată de HP şi designerul  Vivienne Tam, inspirată de povestea de iubire din China - "Fluturii îndrăgostiţi".

HP Mini este auriu, împodobit cu fluturi, devenind astfel un accesoriu esenţial pentru femeile la modă aflate în mişcare. Este noua tehnologie de lux, deoarece liniile elegante, atractive se îmbină cu tehnologia de înaltă clasă, inovatoare şi ultramobilă.

HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam transformă calculatorul personal într-o declaraţie de modă indispensabilă pentru femeia elegantă, modernă. Luaţi-vă viaţa cu dvs., oriunde. HP QuickWeb oferă discuţii instantanee, navigare pe web şi altele. Utilizaţi HP QuickSync pentru sincronizare cu PC-ul şi HP MediaStream pentru muzică. Particularizaţi-l pentru a-l face numai al dvs., cu teme de desktop exclusive inspirate de Vivienne Tam, pictograme şi QuickWeb particularizat.

Caracteristici principale:
Procesor Intel Atom N470 1,83 GHz
Acumulator subţire suriu Litiu-Ion (Li-Ion) cu 3 elemenţi
802.11 b/g; Reţea wireless Bluetooth®
Greutate: 1,22 kg
Dimensiuni: 26,8 cm (L) x 17,8 cm (l) x 2,29 cm (h min)/2,83 cm (h max)