Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Microsoft va lansa în curând versiunea beta Windows 8 Consumer Preview

01.03.2012

Microsoft va lansa în curând versiunea beta Windows 8 Consumer Preview

Windows 8 Consumer Preview va fi lansat la Mobile World Congress în Barcelona. Deși nu avem detalii legate de data exactă a disponibilității sistemului de operare, ne putem aștepta ca fișiere Windows 8 Beta ISO să fie disponibile pentru descărcare peste câteva zile de la lansarea oficială. În 2009, compania a lansat Windows 7 Beta pe data de 7 ianuarie urmând apoi ca pe 9 ianuarie să fie disponibile fișiere ISO cu sistemul de operare. Pe de altă parte, Microsoft afirmase că versiunea Windows 8 Consumer Preview pentru sistemele x86/64 va fi disponibilă până la sfârșitul lunii februarie. În ceea ce privește versiunea Windows 8 pentru sistemele bazate pe platforme ARM, Microsoft nu a lansat nicio versiune beta, dar produsul final va fi lansat odată cu Windows 8 pentru sistemele x86/64.

Sursa: laptoping.com

 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere
    Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

    Lupta pentru supremație continuă cu înverșunare. Cum toate browserele se axează pe viteza navigării pe Internet și pe aplicațiile bazate pe paltforma HTML5, Microsoft a decis să…

    Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe cipuri ARM
    Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe…

    Un număr mare de producători de sisteme de calcul portabile, au afirmat că se pregătesc să introducă pe piața de PC-uri mainstream, notebookuri echipate cu procesoare ARM.

    FinalWire lansează AIDA64 v1.85
    FinalWire lansează AIDA64 v1.85

    Finalwire Ltd. a anunţat disponibilitatea noii versiuni v1.85 a softului AIDA64 Extreme Edition, un pachet software pentru diagnosticarea şi testarea componentelor unui sistem de calcul.