Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Logitech Wireless Mouse M515, un mouse pentru orice suprafață

Logitech Wireless Mouse M515, un mouse pentru orice suprafață

23 ianuarie 2011
Logitech a lansat Wireless Mouse M515, un mouse capabil să funcționeze pe suprafețe moi: canapele, perne și îmbrăcăminte. Capătul izolat protejează senzorul de fibrele materialului.
Logitech Wireless Mouse M515, un mouse pentru orice suprafață

Detecție a mâinii

Mouse-ul devine activ doar în momentul în care puneți mâna pe el. Astfel cursorul se mișcă doar când vreți, iar în restul timpului stă în stand-by.

Mișcare ușoară pe orice suprafață

Baza glisantă a mouse-ului a fost gândită în așa fel încât să poată funcționa optim chiar și pe suprafețe de genul: canapea, pături, perne, îmbrăcăminte, covor, dar și pe birou.

Capătul izolat

Pentru a avea întotdeauna controlul mouse-ului indiferent de suprafață, Logitech a sigilat partea de jos a mouse-ului pentru a nu lăsa fibrele de material să intre prin deschizătura senzorului.

Tehnologia Hyper-fast Scrolling

Cu ajutorul tehnologiei Logitech Hyper-Fast Scrolling, mouse-ul M515 navighează fără întreruperi prin feed-urile reţelelor sociale şi ale blogurilor stufoase. Iar când vrei să ai mai mult control, poţi comuta pe modul click-to-click.

Autonomia bateriei: 2 ani

Puteți da uitării probleme apărute datorită bateriilor, M515 are o durată de viață de 2 ani.

Logitech Unifying

Receiver-ul minuscul de la Logitech permite conectări fără căderi, sau întârzieri și poate rămâne conectat la laptop permanent. La același receiver se poate adăuga o tastatură, sau un alt mouse.

Tehnologia Logitech Advanced 2,4 Ghz Wireless

Puteți avea fiabilitatea transmisiunii unui cablu fără bătăile de cap ale unui cablu. Transmisiunea datelor se face foarte rapid, fără întârzieri sau întreruperi.

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Mouse M515 va avea un preț începând cu 49,99$ și va fi disponibil la începutul lunii aprilie.