Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung lansează în România gama de laptopuri

Samsung lansează în România gama de laptopuri

27 ianuarie 2011
Samsung Electronics România introduce în premieră, în portofoliul său, categoria de notebook-uri şi netbook-uri prin lansarea pe piaţa locală a 7 modele: RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 şi N145.
Samsung lansează în România gama de laptopuri

Designul elegant şi capacităţile tehnologice de înaltă performanţă se regăsesc în notebook-uri şi netbook-uri Samsung ce se adresează utilizatorilor sofisticaţi, cu un stil de viaţă modern.

“Lansarea pe piaţa din România a unei noi categorii de produse marca Samsung, reprezintă pentru noi un pas responsabil care a avut ca punct de plecare dorinţa continuă de a veni în întâmpinarea nevoilor publicului nostru. Credem că acest pas va conduce la o ascensiune rapidă pe acest segment de piaţă şi, bineînţeles, la ataşamentul imediat al consumatorilor faţă de laptopurile Samsung.” declară Sebastian Cucu, IT Division Manager în cadrul Samsung Electronics Romania.

Noile notebook-uri înglobează valorile şi rafinamentul unui gentleman, răspunzând în aceeaşi măsură bărbatului şi femeii moderne, caracterizaţi prin eleganţă şi stil. Statutul de gentleman este ilustrat ca fiind un concept, o artă şi o atmosferă a tuturor oamenilor care, indiferent de sex, îmbrăţişează aceste valori. Răzvan Lucescu, Cristina Bazavan şi Andi Moisescu, trei dintre personalităţile din România recunoscute pentru prestanţa lor, reprezintă acest concept şi vorbesc despre el ca fiind pentru ei un stil de viaţă ce îmbină clasicul cu modernul. Ei sunt primii utilizatori ai laptopurilor lansate de Samsung Electronics în România.

“Sunt un om practic, căruia îi plac lucrurile simple şi uşor de manevrat. Recunosc că aptitudinile tehnice nu se numără printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte ‘user friendly’ şi un real suport în rezolvarea nevoilor mele punctuale. Cu ajutorul acestui laptop mă documentez pentru meciuri, urmăresc site-uri legate de profesia mea, comunic şi îmi comand cărţile de care am nevoie”, declară Răzvan Lucescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal.

Samsung RF510 1Samsung RF510 2

Create pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor exigenţi, notebook-urile din gama RF oferă funcţii dintre cele mai variate: de la spaţiul mare de stocare, la editarea conţinutului video şi foto în HD sau la garantarea celor mai avansate experienţe multimedia. Seria de notebook-uri RF sunt alegerea ideală pentru cei care îşi doresc funcţionalitate şi fiabilitate inegalabile.

“La Samsung RF 510 cel mai mult mă atrage experienţa multimedia”, spune Andi Moisescu. „Cât am fost în vacanţă, am rulat filme HD iar rezultatul a fost conform aşteptărilor. În plus, laptopul porneşte la doar câteva secunde după ridicarea clapetei, datorită funcţiei Fast Start, ceea ce îmi economiseşte din timp şi îmi menajează răbdarea”.

Fie că sunt folosite într-o întâlnire de afaceri sau acasă, noile notebook-uri atrag utilizatorul prin experienţele tehnologice de ultimă generaţie, oferind în acelaşi timp acea notă de rafinament menită să completeze stilul de viaţă al unui veritabil businessman.

SF310 este unul dintre modelele reprezentative ale noii game de notebook-uri, remarcându-se prin aspectul aparte şi calitatea tehnologică de top. Acesta răspunde prompt utilizatorilor care caută mobilitate de ultimă oră completată de un design desăvârşit. Procesoarele dual core Intel Core i3 / i5, bateria premium Litiu Polimer care oferă până la 7,5 ore de viaţă şi tehnologia Fast Start sunt doar câteva dintre aspectele distinctive ale seriei SF, asigurându-i consumatorului cele mai avansate experienţe de mobilitate şi funcţionalitate.

Samsung SF310 1Samsung SF310 2

“Pentru latopul care-mi ţine companie caut un design elegant dar minimalist; nu-mi plac lucrurile care să epateze – îmi plac lucrurile cărora le simţi fineţea la atingere”, spune Cristina Bazavan, jurnalist şi blogger. “Trăim vremuri în care suntem nevoiţi să fim multi tasking. Dacă nu ne ajută tehnologia de lânga noi, pierdem timp şi nu suntem eficienţi. Am nevoie de acces rapid la blog, Facebook, Twitter, cum am nevoie şi să pot sharui rapid conţinut multimedia. Ok, să vă spun că pe laptopul meu Samsung SF 310 l-am numit White Beauty, dupa doar o zi de utilizare?”

Aflându-se pentru prima dată pe piaţa românească de laptopuri, Samsung a ales să se adreseze în primul rând publicului print-o selecţie deosebită, prin care să ofere cele mai bune soluţii. Alte două exemple reprezentative sunt notebook-urile R538EP şi R538I, care demonstrează aceleaşi standarde ridicate de calitate oferind conectivitate nelimitată, un sistem audio performant şi funcţia specială SuperSilent Mode© pentru operare silenţioasă.

Pentru utilizatorii interesaţi de un un design extrem de funcţional, RV508I este alegerea ideală. Acesta dispune de o tastatură numerică care facilitează utilizarea şi asigură o eficienţă sporită. Cu un card de memorie 4-in-1 un display LCD 15.6", stocarea şi vizualizarea conţinutului multimedia nu a fost niciodată mai plăcută.

Ca şi în cazul laptopurilor Samsung, netbook-urile din familia NF şi N vin în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă de caracteristici remarcabile care le oferă conectivitate continuă şi tehnologii de top. Modelul NF210 nu face compromisuri când vine vorba de stil, având un design ultra-portabil ce îi oferă utilizatorului oportunitatea permanentă de a-l folosi în orice mediu. Cu netbook-urile din seria NF, mobilitatea nu mai este o problemă.

Samsung NF210 1Samsung NF210 2

Persoanele pentru care portabilitatea este un factor esenţial în alegerea unui laptop pot opta pentru N145P, un netbook care se remarcă în primul rând prin design-ul ultra compact. Acesta are o greutate de numai 1,24 kg, reuşind în acelaşi timp să impresioneze prin acelaşi grad ridicat de funcţionalitate şi fiabilitate.

Odată cu lansarea gamei de notebook-uri şi netbook-uri, Samsung marchează ultimele repere de eleganţă şi performanţă din lumea dispozitivelor de înaltă clasă şi invită consumatorii într-un univers definit prin stil şi rafinament.