Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Lenovo introduce pe piață primele laptopuri business cu tehnologia NVIDIA Optimus

Lenovo introduce pe piață primele laptopuri business cu tehnologia NVIDIA Optimus

07 octombrie 2010
Lenovo anunţă astăzi lansarea laptopurilor ThinkPad T410, T410s şi T510 cu grafică avansată prin tehnologia NVIDIA Optimus.
Lenovo introduce pe piață primele laptopuri business cu tehnologia NVIDIA Optimus

Tehnologia NVIDIA Optimus presupune în primul rând grafica automată şi instantanee, astfel încât utilizatorii nu mai trebuie să schimbe manual opţiunile de grafică pentru a reduce performanţa şi a creşte autonomia bateriei. Acum utilizatorii se pot bucura de o durată de viaţă mai lungă a bateriei în acelaşi timp cu performanţă multimedia. Laptopurile ThinkPad cu tehnologia Optimus pot oferi cu până la 33% durată de viaţă mai lungă a bateriei, adică o oră în plus , faţă de modelele cu switchable graphics. ThinkPad-urile sunt singurele laptopuri care suportă acest tip de grafică pentru 4 ecrane la staţiile ThinkPlus.

Noile tehnologii NVIDIA Optimus transformă ThinkPad-urile în laptopuri şi mai deştepte, a explicat Rene Haas, General Manager, Notebook Products, NVIDIA. Nu există o soluţie mai eficientă care să pună în comun perfomanţa grafică cu durata lungă de viaţă a bateriei. Conţinutul video este acum cea mai populară şi importantă formă de date în prezent, motiv pentru care am construit procesorul grafic NVIDIA NVS 3100M pentru a putea satisface nevoile consumatorilor.


lenovo t410, t410s, t510