Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriLaptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost lansat în România

08.10.2011

ASUS a lansat laptopul exclusivist ASUS-Automobili Lamborghini VX7 în cadrul unui eveniment special ce a avut loc în clubul Embassy din București. Bolidul IT a fost dezvăluit audienței de Roxana Nemeș, în compania notebook-urilor ASUS VX6.
Laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost lansat în România

Laptopul a fost analizat de jurnaliști și bloggeri pe acordurile trupei PUBLIKA. Modelul a ajuns de curând în România și costă aproximativ 9000 de lei.

Istoria seriei de laptopuri ASUS-Automobili Lamborghini a început în 2006 prin lansarea modelului VX1. Laptopurile au fost perfecționate an de an, gama culminând în 2011 cu prezentul VX7. Acesta a fost precedat de netbook-urile din aceeași serie.

Puternicul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost admirat de cei prezenți la evenimentul de lansare în România, aprecierile îndreptându-se atât asupra design-ului unic cât și asupra dotărilor tehnice de invidiat. Elementele fine și detaliile constructive împrumutate de la celebrul automobil sport au fost primele remarcate.

Notebook-ul VX7 reprezintă punctul culminant al colaborării ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizați, care își doresc în egală măsură luxul și avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanța prin caracterul lor practic, dar sunt și un tribut adus stilului și ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilație din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapidă a căldurii, imitând sistemul de evacuare și stopurile unice ale automobilelor Lamborghini. Filosofia de design se aplică în aceeași măsură butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de mâini acoperit cu piele și construcției ușoare, dar durabile din aluminiu. Touchpad-ul ceramic și tastatura iluminată sporesc confortul în “cursele” lungi de operare IT.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7ASUS-Automobili Lamborghini VX7

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea procesorului Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz și a fost primul notebook din lume cu grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5. Utilizatorii beneficiază de asemenea, de stocare hibridă cu o capacitate de 1TB SSH, cu performanțe similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea și aspectul agresiv al modelelor Automobili Lamborghini, modelul VX7 este livrat în nuanțe distincte: portocaliu, negru și fibră de carbon.

este disponibil în România la prețul aproximativ de 9000 de lei (inclusiv TVA). Modelul are ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride a câte 500 GB și sistem de operare Windows 7 Ultimate.

Notebookul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a ajuns și pe bancul de probe al echipei Notebookreview.ro, pentru un review detaliat  apăsați aici.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
ASUS Lamborghini VX7, notebook de gaming cu procesor Intel Sandy Bridge
ASUS Lamborghini VX7, notebook de gaming cu procesor…

ASUS a anunțat notebookul de gaming Lamborghini VX7 echipat cu procesor Intel Sandy Bridge, placă video dedicată nVIDIA, bazat pe platforma Intel Huron River.

citeste articol +
Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus…

Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free…

citeste articol +
Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android
Acer Aspire One AOD255 rulează Windows XP sau Android

Noul Aspire One AOD255 de la Acer revoluționează lumea netbook-urilor, rulând două sisteme de operare, fie Windows XP, fie mult comentatul Android, informează DigitalTrends.com.

citeste articol +