Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP dezvăluie noul ultrabook Envy Spectre

10.01.2012

Envy Spectre este primul ultrabook al companiei HP și va fi disponibil în Europa în luna martie. Notebookul dispune de cele mai noi procesoare din linia Intel Ivy Bridge dar și de un design cu totul special.
HP dezvăluie noul ultrabook Envy Spectre

“Elegant, sticlă de culoare neagră pe exterior și sticlă de culoare argintie pe interior aceste caracteristici fac ca Envy Spectre să iasă din tiparul obișnuit al notebookurilor.”, a afirmat Eric Keshin, vice-președinte, Marketing și Strategie, HP. “Am ales numele pentru primul nostrum Ultrabook Envy în așa fel încât să evoce mister, și am l-am echipat cu cele mai noi tehnologii în materie de divertisment pentru a mulțumi pe cei care se așteptau la ceva neprevăzut.”

HP Envy Spectre folosește o sticlă ușoară, rezistentă la zgârieturi pentru capac, ecran și zona de odihnire a mâinilor. Notebookul dispune de un ecran de 14 inch, într-o carcasă de numai 13.3 inch. Culorile vii, luminozitatea mai bună și rezoluția înaltă sunt oferite de tehnologia HP Radiance Display HD.

Performanțele audio sunt asigurate de tehnologia Beats, dezvoltată de HP în colaborare cu Dr. Dre. Spectre are integrat un modul Wireless Audio, ce permite notebookului să transmită fișiere audio necompresate către patru dispozitive externe simultan.

Tastatura HP Radiance Backlit oferă o iluminare uimitoare folosind câte un LED pentru fiecare tastă. Deasemenea, aceasta dispune de un senzor de proximitate ce detectează prezența utilizatorilor mărind astfel intensitatea LED-urilor, iar atunci când acesta se îndepărtează de la sistem, intensitatea lumini scade.

Puterea de calcul este asigurată de cele mai noi procesoare de la Intel, ce totodată oferă o autonomie de până la 9 ore. Envy Spectre măsoară 20 mm în grosime, cântărește mai puțin de 1.8 kg și include până la 256 GB capacitate de stocare. Tehnologia Intel Rapid Start și suportul pentru două unități de stocare SSD mSATA asigură o încărcare a sistemului de operare într-un timp foarte scurt.

HP Envy 14 Spectre va fi disponibil pe piața din Statele Unite începând cu data de 8 februarie la un preț de pornire de 1399$, urmând ca în luna martie să ajungă și în Europa.

HP Envy 14 Spectre

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

citeste articol +
HP Envy Spectre, să fie oare noul Ultrabook al companiei?
HP Envy Spectre, să fie oare noul Ultrabook al companiei?

HP a prezentat recent celor de la FCC noul Envy Spectre, iar acum au lansat un videoclip de prezentare pentru un laptop numit Spectre, presupunem că este unul și același.

citeste articol +
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

citeste articol +
LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.

citeste articol +