Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » GammaTech D12C: notebook rugged transformabil de 12.1 inch şi până la 8 GB de memorie

GammaTech D12C: notebook rugged transformabil de 12.1 inch şi până la 8 GB de memorie

20 decembrie 2010
GammaTech a lansat cel mai recent model al său de notebook rugged transformabil, GammaTech D12C, care va fi prezentat la CES 2011.
GammaTech D12C: notebook rugged transformabil de 12.1 inch şi până la 8 GB de memorie

GammaTech Computer Corp., un important producător internaţional de notebook-uri şi tablet PC-uri, a prezentat zilele trecute cel mai recent model al său de notebook transformabil D12C. Creat special pentru cei aflaţi tot timpul în mişcare, D12C deţine un ecran touch de 12.1 inch, cameră web incorporată, sistem audio HD stereo şi până la 8 GB de memorie.

GammaTech D12C este un notebook rugged, convertibil, dedicat agenţilor de vânzări, studenţilor, sau persoanelor care călătoresc foarte mult. D12C este un notebook care se transformă instantaneu într-un tablet PC şi este rezistent la şocuri fizice, praf şi deversări de lichide.

Vine echipat cu un procesor Intel Core i5-540UM şi chipset Intel HM55. Are o memorie cu o capacitate de până la 8 GB şi include un ecran touch TFT, LED backlit de 12.1 inch, sistem audio HD stereo, cameră web de 1.3 MP. Este compatibil WLAN, WiFi şi opţional Bluetooth. Tot opţională este şi prezenţa unui smart card reader pe acest model, iar mânerul incorporat permite transportarea cu uşurinţă a dispozitivului.

D12C deţine o baterie standard de 6 celule, care îi oferă o autonomie de lucru de 4 ore. Cu bateria inclusă, notebook-ul cântăreşte aproximativ 2.5 kg.