Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Dispozitivele portabile de la ZTE au ajuns și pe piața occidentală

15.02.2012

Compania chineză ZTE a produs mai multe dispozitive portabile de-a lungul timpului dar abia în acest an, dispozitivele vor fi disponibile și pe piața occidentală. În Statele Unite găsim tableta ZTE Optik iar acum în Marea Britanie, ZTE Light Tab.
Dispozitivele portabile de la ZTE au ajuns și pe piața occidentală

Clove Technology distribuie tableta Light Tab 2 la un preț de 235 de lire. Dacă ar fi să alegem între Light Tab 2 și Optik, cea care ar fi mai pe placu tuturor ar fi Optik deoarece are un display cu o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor dual-core și un sistem de operare Android 3.2 în comparație cu Light Tab al cărui display de 7 inch oferă o rezoluție de 1024 x 600 pixeli și dispune de un procesor single core Qualcomm Snapdragon tactat la 1.4 GHz și rulează un sistem de operare Android 2.3.

Tableta Light Tab 2 este prevăzută cu 512 MB de memorie RAM, 4 GB capacitate de stocare și un slot pentru carduri micro SDHC pentru extensia capacității. Tableta suportă WiFi, Bluetooth și 3G și deasemenea, dispune de camera amplasate frontal și pe partea din spate.

ZTE Light Tab 2 are și o caracteristică mai puțin obișnuită, radio FM, regăsită de obicei pe telefoanele mobile. Bateria tabletei oferă o autonomie de 5.5 ore.

 Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader
    Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader

    Qualcomm a implementat noul display Mirasol în e-reader-ul Kyobo. Din păcate,această este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud.