Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Campania unică Toshiba “Garanția orice ar fi” aduce noi beneficii

Campania unică Toshiba “Garanția orice-ar fi” aduce noi beneficii

19 mai 2011
Toshiba anunță prelungirea promoției “Garanția orice-ar fi” prin acoperirea de până la doi ani pentru laptopuri și tablete PC, acestea urmând să fie asigurate în cazul accidentărilor neprevăzute, al furtului și al intrării în șomaj a cumpărătorului.
Campania unică Toshiba “Garanția orice-ar fi” aduce noi beneficii

Garanția unică de la Toshiba, lansată inițial în luna februarie 2009, se bucură de un succes deosebit, fiind soluția care oferă utilizatorilor din regiunea SEEI (Europa de Est și Israel) siguranță completă la achiziționarea unui laptop nou.

Deborah Scharnhoop, Marketing Manager Toshiba Computer Systems, South Eastern Europe: “ Încă din momentul lansării “Garanției orice-ar fi” s-a dovedit a fi foarte apreciată de utilizatori. Climatul economic nefavorabil al ultimilor ani a făcut ca raportul preț calitate și extra-beneficiile să fie și mai relevante, iar prin prelungirea acestui program considerăm că le oferim utilizatorilor cel mai mare beneficiu posibil. Prelungirea programului de garanție suplimentară oferă utilizatorilor de sisteme Toshiba siguranță și libertate de alegere în momentul achiziției unui nou sistem, iar, ca bonus, perioada în care produsele sunt asigurate în cazul accidentărilor neprevăzute, al furtului sau al șomajului se prelungește de la unul la doi ani.’’

Toshiba Garantia "Orice ar fi"

“Garanția orice-ar fi” este valabilă până la data de 30 septembrie 2011 si oferă utilizatorilor din regiunea SEEI aproape cinci luni în care pot profita de beneficiile acestei promoți. Începând cu luna mai 2011, toți clienții care se înregistrează pentru această campanie vor profita de asigurarea pentru o perioadă de doi ani de la momentul achiziției sistemului.

Termenii și condițiile “Garanției orice-ar fi” pot fi parcurși pe site-ul oficial al campaniei, la adresa https://www.nomatterwhatguarantee.com.

Toshiba Garantia "Orice ar fi"