Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Motorola Xoom testat de Gadget.ro

Motorola Xoom testat de Gadget.ro

19 mai 2011
Toate tabletele în 2011 au un rol extrem de precis și anume acela de a amenința iPad. Tableta de la Apple domină autoritar și Motorola a raportat pentru Xoom doar 250.000 de unități vândute la aproape trei luni de la introducerea în piață.
Motorola Xoom testat de Gadget.ro
Este foarte puțin și mai ales dacă ne gândim că rivalul iPad 2 a atins 300.000 în o singură zi. Motivele pentru care Xoom nu s-a impus sunt multiple și vor fi parcurse până la sfârșitul recenziei unde veți avea și un tabel cu datele hardware pus cap la cap. Normal că achiziția unei tablete nu ține cont doar de hardware ci mai ales de experiența oferită și aici iOS are peste 60.000 de aplicații optimizate pentru iPad pe când Android 3.0 HoneyComb este la început.

Atunci când desfaci din cutie tableta Motorola Xoom nu îți vine să crezi că are 10.1 inch ca diagonală a display-ului. S-a mizat pe simplitate și în parte superioară regăsiți doar senzorul de 2 megapixeli. Colțurile tabletei sunt rotunjite și nu s-au făcut experimente din punct de vedere coloristic unde s-a mizat pe negru și gri. Spatele este din metal și atunci când o țineți în mână dă impresia de rezistență și calitate.

Citiţi review-ul complet despre Motorola Xoom pe Gadget.ro.