Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Asus si cea de a doua generatie de procesoare Intel Core

Asus si cea de-a doua generatie de procesoare Intel Core

07 ianuarie 2011
ASUS oferă suport complet pentru cea de-a doua generație de procesoare Intel Core prin plăcile de bază şi notebook-urile de ultimă generaţie.
Asus si cea de-a doua generatie de procesoare Intel Core

ASUS a anunţat noile serii de plăci de bază şi notebook-uri cu suport pentru cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core (Sandy Bridge). Plăcile de bază P8P67 şi P8H67 sunt construite în jurul chipset-urilor Intel P67 şi H67. Modelele de top, bazate pe chipset-ul P67, integrează tehnologiile viitorului odată cu introducerea DIGI+ VRM. Arhitectura exclusivă ASUS permite reglajul revoluţionar al tensiunii de alimentare a procesorului pentru a îmbunătăţi fiabilitatea, stabilitatea şi performanţa, lucruri care nu erau posibile în cazul tehnologiei analogice.

 Actualizate cu cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core, notebook-urile ASUS din seriile G, K, N şi VX7 utilizează acum tehnologiile avansate Smart Performance şi Intel Turbo Boost 2.0, îmbunătăţind performanţa mobilă cu multitasking pe 8 căi. Utilizatorii vor beneficia de performanţe multimedia şi grafică fluentă cu ajutorul tehnologiei proprietare ASUS, trăind o experienţă total nouă alături de aceste portabile.

asus n53asus n53

Notebook-urile ASUS cu cea de-a doua generaţie de procesoare Intel Core

ASUS a prezentat la CES 2011 o gamă extinsă de portabile ce fructifică avantajele noilor tehnologii Intel prin inovaţii exclusive şi design. Laptopurile Republic of Gamers (ROG) includ noile modele G53Sw şi G73Sw, care sunt livrate cu tehnologii 3D încorporate pentru filme şi jocuri mai atractive, în timp ce seria K reînnoită utilizează arhitectura termoconductoare IceCool pentru o răcire mai bună.

asus seria kasus seria k

Stabilind un nou standard audio pentru PC-uri, seria de notebook-uri N încorporează SonicMaster, o tehnologie exclusivă ASUS pentru redarea unui sunet cât mai fidel. În mod similar, ASUS-Automobili Lamborghini VX7 oferă un design luxos, inspirat de maşinile sport italiene, dar şi o performanţă spectaculoasă.

asus lamborghini

Seria de plăci de bază ASUS P8P67

Noile plăci de bază beneficiază, de asemenea, de Dual Intelligent Processors 2, tehnologie care constă în două coprocesoare integrate și care optimizează consumul de energie şi îmbunătăţeşte controlul asupra performanţelor. Aceste caracteristici nu sunt disponibile pe alte plăci de bază. Adiţional, ASUS a inclus interfaţa EFI BIOS, controlabilă cu mouse-ul, managementul pentru Bluetooth BT GO! și AI Suite II.

 

Pe lângă seria P8P67, ASUS a dezvoltat o gamă completă de plăci de bază construite în jurul chipset-ului P67, care include modelele: Republic of Gamers (ROG) Maximus IV Extreme, TUF SABERTOOTH P67 și platformele pentru stații de lucru P8P67 WS Revolution. Inovativă de la un capăt la altul, noua serie de plăci de bază ASUS P67 constituie prima și singura alegere pentru performanță, stabilitate și fiabilitate concomitent.

asus p8p67asus p8p67

Un standard nou: ASUS Dual Intelligent Processors 2 cu DIGI+ VRM

Compusă din EPU (Energy Processing Unit) și TPU (TurboV Processing Unit), această tehnologie unică îmbunătățește performanța raționalizând energia la nivelul sistemului. Cea de-a doua generație a tehnologiei Dual Intelligent Processors 2 este complementară design-ului inovativ DIGI+ VRM, stabilind împreună un nou standard pentru managementul digital al alimentării cu energie.

asus p8p67 deluxeasus p8p67 deluxe

DIGI+ VRM înlocuiește modulul analog pentru reglarea voltajului (VRM) cu unul procesor digital programabil ce integrează pe deplin sistemul de alimentare pentru procesor Intel VRD 12 eliminând conversia digital-analog.

DIGI+ VRM crește performanța PC-ului de la bază în sus, îmbunătățind capabilitățile de overclocking, eficiența energetică, stabilitatea sistemului și fiabilitatea.

Controlul alimentării la dispoziția utilizatorului

DIGI+ VRM include o interfață grafică prietenoasă, prin care controlul digital al alimentării este accesibil rapid. Cinci moduri fine de reglaj oferă o precizie incredibilă pentru alimentarea generală, alimentarea procesorului, frecvența VRM, fazele alimentării și controlul asupra încărcării.

Controlul digital îmbunătățit permite utilizatorilor să facă ajutări extrem de precise pentru a crește eficiența și potențialul de overclocking. Prin activarea spectrului larg de frecvențe a VRM-ului, DIGI+ VRM reduce tensiunea pentru procesor și radiația electromagnetică la jumătate, crescând stabilitatea sistemului.

Gradul de flexibilitate și fiabilitate oferit de design-ul exclusiv DIGI+ VRM permite accesul utilizatorilor la un nou standard de control digital. Combinat cu arhitectura Dual Intelligent Processors 2, acesta face din seria de plăci de bază ASUS P8P67 platforma ideală pentru chipset-ul P67 și cea de-a doua generație de procesoare Intel Core.

Control intuitiv complet nou

Seriile P8P67 și P8H67 includ interfața exclusivă ASUS EFI, oferind utilizatorilor accesul la un BIOS cu interfață grafică prietenoasă controlabilă cu ajutorul mouse-ului. Față de vechea interfață text a BIOS-urilor tradiționale, varianta EFI simplifică administrarea resurselor sistemului și oferă suport pentru viitoarele tehnologii.

Bazat pe cercetările ASUS și pe opiniile utilizatorilor, cele mai accesate funcțiile ale BIOS-ului au fost integrate în modul de lucru EFI BIOS EZ, care permite o supervizare rapidă a sistemului, a setărilor de performanță și a administrării unităților privind inițializarea sistemului de operare.

Gamă completă de facilități

Inovațiile ASUS și gândirea de perspectivă se aplică fiecărui aspect al fabricării unei noi plăci de bază. Astfel, seria P8P67 include utilitarul BT GO! Bluetooth, care permite conectarea ușoară și rapidă a dispozitivelor Bluetooth, oferind utilizatorilor șapte funcții - folder sync, BT Transfer, personal manager, shoot and send, BT to Net, music player și BT Turbo Remote. Acesta din urmă reprezintă o componentă unică și specială, putând transforma un dispozitiv Bluetooth într-o telecomandă pentru player-ele multimedia. Prin BT Turbo Remote utilizatorii pot chiar restarta sau opri sistemele lor cu ajutorul unui dispozitiv Bluetooth, fără să se apropie de calculator.

 

AI Suite II, o altă exclusivitate ASUS, oferă accesul permanent la un întreg sistem de administrare și monitorizare. Utilizatorii vor dispune de un instrument logic și convenabil pentru a face și mai multe lucruri cu PC-ul lor. Utilizatorii beneficiază și de includerea interfețelor rapide USB 3.0, SATA 6Gb/s și Intel Gigabit LAN cu accelerare hardware. Dotate cu asemenea inovații tehnologice, noile platforme ASUS oferă experiențe de lucru cu adevărat spectaculoase.