Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Sony VAIO Y va fi disponibil în Romania începând de la sfârşitul lunii februarie

Sony VAIO Y va fi disponibil în Romania începând de la sfârşitul lunii februarie

08 februarie 2011
Punând în echilibru performanţa, mobilitatea şi preţul, Sony lansează noua serie de notebook-uri Sony VAIO Y, care oferă mai multă autonomie şi putere de calcul în sisteme cu o greutate mai scăzută.
Sony VAIO Y va fi disponibil în Romania începând de la sfârşitul lunii februarie

Ideală pentru călătoriile de afaceri, vacanţe sau lucrul de zi cu zi, noua serie VAIO Y poate fi transportată cu uşurinţă într-o servietă sau o geantă. Cu o greutate mai mică de 1,5kg, noile notebook-uri VAIO Y dispun de un şasiu cu articulaţie cilindrică şi un design elegant.

Dar noile notebook-uri din seria VAIO Y nu oferă numai avantajul portabilităţii. Cu o putere mare de procesare şi o autonomie generoasă de peste 6 ore, VAIO Y este un PC complet, conceput pentru o experienţă de lucru comodă, indiferent dacă lucraţi la finalizarea ultimelor sarcini de la birou sau dacă doriţi să fiţi în legătură cu prietenii.

Ecranul lat de 11,6” (29,4cm) cu contrast sporit oferă suficient spaţiu pentru browsing, vizualizarea fotografiilor şi editarea documentelor.

Tastatura cu taste izolate asigură confortul şi precizia utilizării, fiind completată de un touchpad ergonomic conceput pentru operarea multi-gest în Genuine Microsoft Windows 7 şi aplicaţiile compatibile. Camera web MOTION EYE şi microfonul încorporate simplifică conferinţele video şi conversaţiile cu prietenii sau familia.

Prin simpla apăsare a butonului ASSIST, veţi accesa funcţia VAIO Care care va diagnostica şi rezolva problemele care pot apărea. Cele trei porturi USB sunt completate de conexiunea Bluetooth® pentru orice dispozitiv pe care doriţi să îl conectaţi fără fir. Noua serie VAIO Y vă oferă, de asemenea, şi o ieşire HDMI pentru filmele HD care pot fi urmărite pe sony vaio yun televizor de înaltă definiţie.

Atractiv şi accesibil, VAIO YB dispune de noua tehnologie AMD VISION. Aceasta combină procesorul puternic de la AMD cu grafica dedicată DirectX 11 într-un singur cip, pentru o experienţă HD incredibil de fluidă şi realistă. Cu sistemul de operare Genuine Windows 7 Home Premium preinstalat, VAIO YB oferă puterea grafică necesară rulării filmelor în formatul Full HD.

Noua serie de notebook-uri VAIO YB va fi disponibilă de la sfârşitul lunii februarie.