Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Asus NX90 va face cunoștință cu publicul român în octombrie

Asus NX90 va face cunoștință cu publicul român în octombrie

04 octombrie 2010
După ce a ratat intrarea pe piața românească din luna septembrie a acestui an, Asus NX90 revine în forță în luna octombrie.
Asus NX90 va face cunoștință cu publicul român în octombrie
În septembrie 2010, Asus NX90 - un notebook "altfel", am zice noi - se pregătea să-și facă debutul pe piața din România. Un eveniment neplăcut a făcut imposibilă această lansare, care a fost ulterior amânată până în luna octombrie, datorită faptului că există foarte puține exemplare ale acestui notebook în toată Europa.

Dar iată că, NX90 va face totuși cunoștință cu publicul din România pe 7 octombrie, la Ateneul Român. Invitația la eveniment este și ea una aparte:

Am fost creat din pasiune. Minți pline de imaginație mi-au desenat liniile și mâini iscusite au selectat cele mai nobile materiale pentru a mă îmbrăca. Iar la final, cele mai pricepute urechi mi-au desăvârșit functionalitatea. Vino să mă descoperi joi, 7 octombrie 2010, la Ateneul Român.

ASUS NX90 impune un nou standard în materie de sunet de notebook prin tehnologia exclusivă SonicMaster, o suită de inovaţii hardware şi software dezvoltate în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower. Echipat cu cel mai bun codec şi cu cel mai puternic amplificator de notebook-uri disponibile astăzi, precum şi camere de rezonanţă supradimensionate, care sunt de zece ori mai mari decât cele care se regăsesc pe notebook-urile obişnuite, NX90 livrează fără efort o gamă audio mai largă, volum mai ridicat şi bas mai profund – oferind o uluitoare experienţă de sunet.

Citește mai multe aici despre noul Asus NX90.

Update 5.10.2010
Altex.ro a listat Asus NX90, cu status la comanda. Click aici pentru detalii!