Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Asus Eee PC 1008P: Accesoriu la modă, sau tehnică de calcul stilizată?

Asus Eee PC 1008P: Accesoriu la modă, sau tehnică de calcul stilizată?

13 august 2010
Ambele variante de răspuns ar fi corecte, am spune noi. Asus a făcut echipă cu legendarul designer, Karim Rashid pentru a crea noul Asus Eee 1008P, un mini laptop învelit în “valuri digitale” organice, de mare impact vizual.
Asus Eee PC 1008P: Accesoriu la modă, sau tehnică de calcul stilizată?

Liniile modelului de pe carcasa dau impresia de mișcare înainte, dovedind o precizie extremă în producerea valurilor subtile și reținând consistența culorilor de-a lungul vârfurilor și fantelor. Perfecțiunea fiecărui val poate fi percepută la cea mai mică atingere.

Asus Eee PC 1008P Hot pinkDoamnelor și domnișoarelor luați aminte: mai "accesoriu” de atât, nu se poate!

Hot Pink este noul „negru” al modei, iar o astfel de nuanță este exact ceea ce trebuie oricărui ansamblu. Această culoare pozitivă comunică clar ideea de imaterial, entropie și energie a unei prezențe puternice și optimiste.

Stimați domni, și dumneavoastră trebuie să vă etalați eleganța!

Subtil, matur, subestimat si totusi elegant, Coffee Brown este etern și clasic, aducând aminte de imaginea unui bărbat Asus Eee PC 1008P Coffee Brownsorbind o cafea la o terasă și relaxându-se cu o carte de poezii în mână.

Și dacă ne trezim puțin din visare, vom constata că Eee PC 1008P oferă acces aproape instantaneu la Internet, datorită includerii în configurația sa a Express Gate, un sistem de operare auxiliar care pornește în câteva secunde. Puteți suna pe Skype, naviga pe web, vizualiza fotografii, vă puteți juca jocuri online, sau să vă lansați într-o conversație prin mesaje instantanee și multe altele...

Colecția Eee PC Seashell Karim Rashid are un design suprinzător, care include un ecran LED cu iluminare din spate, de 10.1 inci, fără cadru și o tastatură ergonomică delicată. Vine echipat cu 500 GB extra spațiu de stocare online (Asus WebStorage), care permite utilizatorilor să acceseze, împartă și să-și creeze un back-up pentru date oriunde s-ar afla, prin intermediul unei interfețe de utilizare web-based ușor de folosit.

Eee PC 1008P este eficient din punct de vedere energetic, fiind mândrul posesor al unui CPU ecologic Intel Atom N450, care merge în tandem cu tehnologia exclusivă ASUS de administratre a energiei Super Hybrid Engine, care oferă 6 ore de autonomie a bateriei la o singură încărcare.

Asus Eee PC 1008P DeschisAsus Eee PC 1008P Tastatura