Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Albumin 3D, creatorul de albume foto 3D

Albumin 3D, creatorul de albume foto 3D

17 ianuarie 2011
Tuturor ne place să imortalizăm momentele minunate, iar tehnologia de azi ne permite să facem atâtea poze cât ne alocă spațiul de memorie al unui card. Dacă ești o persoană căreia îi place să aibă diverse albume foto, atunci Albumin 3D este pentru tine.
Albumin 3D, creatorul de albume foto 3D

Această aplicație este ușor de folosit și te ajută să creezi albume foto în câțiva pași. De asemenea, programul se află sub licența GPL, astf că îl poți utiliza cât dorești fără să plătești. Același lucru este valabil și pentru codul sursă, care poate fi modificat la liber. Ca să ruleze în parametrii corespunzători, Albumin 3D necesită programul QuickTime 4 .

Interfața aplicației este destul de simplă și ușor de înțeles, fiind perfect creată chiar și pentru un începător. Pentru a crea un album folosești butonul specific, iar dacă vrei să modifici un album creat utilizezi butonul View/Edit.

În primul rând, vei alege pozele pe care le dorești în album, fie una câte una, fie un folder întreg. Opțiunea Drag-and-Drop nu e suportată, fapt ce poate fi considerat drept un inconveninent de unii utilizatori. Aplicația suportă, în schimb, un număr mare de fișiere începând de la cele mai utilizate - JPG, BMP, GIF, până la cele folosite mai rar - MNG, sau XPM.

Panoul din dreapta va arăta un preview a imaginii la care lucrezi. Cum Albumin 3D este creat să ofere albume foto 3D, poți face acest lucru prin folosirea efectului de tranziție. Îți sunt oferite 3 tranziții diferite numite simplu Tranzition Effect 1, 2 și 3, pe care le poți viziona în secțiunea Preview.

Un instrument eficient este cel de Zoom, în special atunci când folosești fotografii de rezoluție mică. De asemenea, poți tipări pozele favorite prin intermediul butonului special creat.

Un mare dezavantaj al acestui program este că albumul creat nu este, practic, un fișier separat astfel că nu îl poți trimite prietenilor. Apoi, aplicația nu suportă modul Full-Screen. Nici modul de vizualizare a pozelor tip Slideshow nu este bine gândit, deoarece pentru a trece de la o poză la alta trebuie să folosești butonul mouse-ului.

Albumin 3D este o aplicație foarte utilă pentru cei care doresc să-și aranjeze fotografiile preferate în albume foto.

 albumin 3dalbumin 3dalbumin 3d

Sursa: softpedia.com