Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











WD Scorpio Black: performanța unui desktop în forma unui notebook

17.03.2011

Western Digital a lansat o nouă serie de hard-disk-uri Scorpio Black destinate sistemelor portabile, pentru utilizatorii care doresc un surplus de putere fără a sacrifica capacitatea de stocare impusă de SSD-uri.
WD Scorpio Black: performanța unui desktop în forma unui notebook

Noua serie de mare performanță Scorpio Black sunt concepute pe platfoma de dimensiuni de 2.5 inch și ating o viteză de lucru de 7200 rpm. Capacitatea de stocare este de 750 GB și este prevăzută cu memorie Cache de 16 MB și interfață SATA de 3 Gb/s, ce îmbunătățesc performanțele de citire și scriere secvențială. Consumul de putere este asemănător unei unități de stocare ce rulează la 5400 rpm, astfel seria Scorpio Black nu va micșora durata de viață a bateriei.

Unitățile de stocare includ tehnologia Advanced Format cu o mărime de 4K a unui sector, de asemenea suportând și 512 bytes. Seria de hard-disk-uri Scorpio Black este dedicată împătimiților notebookurilor de gaming, dar și profesioniștilor care au nevoie de viteză mare de lucru și capacitate mare de stocare.

Unitatea de stocare Scorpio Black de 750 GB este disponibilă al comandă online și are un preț de 150$. Hard-disk-ul este însoțit de o garanție de 5 ani.

 WD Scorpio BlackWD Scorpio Black

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Western Digital lansează hard-disk-ul Scorpio Blue 1 TB
Western Digital lansează hard-disk-ul Scorpio Blue…

Western Digital a anunțat lansarea noului hard-disk Scorpio Blue 9.5 mm, cu o capacitate de 1 TB dedicat notebookurilor mainstream. Noua unitate de stocare folosește două platane cu…

citeste articol +
Două noi hard disk-uri externe în portofoliul Toshiba STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S
Două noi hard disk-uri externe în portofoliul Toshiba…

Toshiba anunță lansarea modelelor STOR.E STEEL S și STOR.E ALU 2S, două hard disk-uri externe care se remarcă prin conectivitatea USB 3.0 pentru transferuri rapide de date și cu capacități…

citeste articol +