Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Toshiba relansează “Garanţia orice ar fi”

19.04.2012

Toshiba anunţă relansarea campaniei “Garanţia orice ar fi”. Până în acest moment, Toshiba a implementat o versiune pentru laptopuri similară acestei promoţii în mai multe ţări europene, campanie care s-a bucurat de un real succes.
Toshiba relansează “Garanţia orice ar fi”

Astfel, Toshiba a decis să deruleze această campanie pentru un portofoliu extins de produse. În cadrul noii ediţii a campaniei, garanția va acoperi laptopurile, tabletele şi televizoarele Toshiba.

Sandor van der Ham, General Manager, Toshiba Europe GmbH: “Credem în calitatea şi încrederea pe care o oferă produsele noastre. De asemenea, prioritizăm satisfacţia clienţilor nostri şi credem că această campanie îmbină cele două aspecte într-o manieră potrivită. Ne dorim ca toţi clienţii care cumpără laptopuri, tablete sau televizoare Toshiba să beneficieze de acestă garanție deosebită. Campania “Garanţia orice ar fi” este o ofertă unică în industrie şi confirmă încrederea pe care o avem în produsele noastre.”

Tema principală a campaniei o reprezintă faptul că fiecare client este protejat împotriva accidentelor neprevăzute. Această promoţie unică oferă posibilitatea unei reparaţii gratuite sau a înlocuirii produsului în cazul unei avarii accidentale a acestuia. De asemenea, campania oferă asigurare pentru produs în cazul în care acesta este furat. Pentru a completa oferta, există de asemenea un serviciu gratuit de recuperare de date în cazul pierderii acestora sau deteriorării în urma unui accident, soluția aplicându-se pentru tablete şi laptop-uri.

Toshiba lansează această nouă ediţie a programului “Garanţia orice ar fi” în România.

Programul debutează pe 16 aprilie şi se închieie pe 30 septembrie 2012, prin urmare orice laptop, tabletă sau televizor care este achiziţionat în acest interval de timp se califică pentru program, însă fiecare client trebuie să-şi înregistreze produsul cumpărat pe site-ul https://www.nomatterwhatguarantee.com pentru a beneficia de această promoţie*.

Acest program include trei paliere specifice:

a) AVARII ACCIDENTALE: protejarea produselor în cazul accidentelor neprevăzute şi neintenţionate precum stropirea, lovirea sau vărsarea de lichide. În cadrul palierului de avarii accidentale, Toshiba oferă o reparație gratuită în cazul distrugerii sau deteriorării care împiedică folosirea în condiţii normale a produsului.

b) ACOPERIRE ÎN CAZUL FURTULUI: înlocuirea produselor furate care sunt calificate astfel de către autorităţile competente în domeniu.

c) RECUPERAREA DE DATE: restabilirea datelor pe un nou hard drive chiar şi în cazul deteriorărilor fizice, a erorilor de software sau a atacurilor cu virus.

Toshiba "No Matter What"

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele Protégé, Tecra şi Sattelite Pro
    Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele…

    Toshiba își extinde gama de computere destinate profesioniștilor prin laptopuri subțiri, ușoare și durabile. Noua serie R800 include modele cu trei dimensiuni diferite: modelul R830…

    Toshiba extinde campania “Garanţia orice ar fi”
    Toshiba extinde campania “Garanţia orice ar fi”

    Ca urmare a succesului campaniei “Garanţia orice ar fi”, Toshiba a decis să prelungească această ofertă de extra garanţie pe perioada primului trimestru al anului 2012.

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…