Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Primul magazin exclusiv Lenovo din România

16.05.2012

Astazi s-a deschis primul magazin lenovo din Bucuresti, unde utilizatorii pot vedea si testa majoritatea modelelor aflate in comert.
Primul magazin exclusiv Lenovo din România
Lenovo deschide astăzi în capitala României primul magazin dedicat în exclusivitate produselor proprii: Lenovo Exclusive Store. Universul Lenovo devine astfel mult mai uşor accesibil tuturor celor interesaţi de inovaţia, experienţa şi soluţiile IT oferite de al doilea producator de PC-uri din lume. Pentru prima dată, toate produsele şi accesoriile reprezentative Lenovo sunt disponibile într-un singur loc:  în centrul Bucureştiului.

Începând de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B, le oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge şi a testa cele mai bune produse Lenovo. Conceput ca un centru al experienţei tehnologice,  magazinul îşi primeşte vizitatorii cu prezentări dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de preţ exclusive şi consultanţă în achiziţionare.

“Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care îl facem către utilizatori. De astăzi vă oferim toate condiţiile pentru a analiza şi a simţi tehnologia Lenovo, de a înţelege în mod direct experienţa folosirii unor dispozitive inteligente şi atent construite,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Lenovo Exclusive Store este dezvoltat în parteneriat cu Eurosoft Computers. Simultan, se lansează şi magazinul online www.lenovoexclusiv.ro. “M-am implicat în acest proiect pentru că este necesar un astfel de magazin pe piaţa românească de IT. Un alt motiv sunt vânzările crescute ale Lenovo, cu care avem deja un parteneriat. Lenovo Exclusiv Store este o modalitate eficientă pentru clienţi de a vedea şi a testa ei înşişi produsele Lenovo”, a declarat Costinel Ilie, director general al Eurosoft Computers.

Pentru prima dată în România, Lenovo Exclusive Store creează un punct nodal în care vizitatorii pot explora în detaliu viziunea Lenovo asupra tehnologiei personale:  intrarea în era PC+. Această eră a început odată cu apariţia în scena IT a noilor dispozitive mobile, cu un impact tot mai puternic asupra utilizatorilor. Deşi ele aduc experienţe şi aplicaţii noi, toate au o rădăcină comună: PC-ul. Iar utilizatorii vor în continuare o tastatură reala şi un ecran de dimensiuni confortabile. De aceea, computerul personal nu va fi înlocuit în totalitate, ci doar rafinat şi îmbunătăţit.
Lenovo este pe deplin implicat în dezvoltarea PC-urilor pe termen lung. Compania susţine creşterea şi inovaţia în acest domeniu.  Această viziune se reflectă în experienţa oferită de noul Lenovo Exclusive Store din Bucureşti.

Mai multe poze din Magazin puteti vedea pe pagina noastra de FaceBook.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Acţionează şi câştigă cu Lenovo DO Tour
    Acţionează şi câştigă cu Lenovo DO Tour

    Lenovo lansează roadshow-ul “Lenovo DO Tour” în nouă ţări europene. Spectacolul porneşte din Varşovia pe 25 august şi se va opri la Ankara, pe 16 octombrie 2011.

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$
    Tableta Lenovo ThinkPad este disponibilă la 499$

    Lenovo a anunțat că prima sa tableta business bazată pe sistemul de operare Android este disponibilă pe site-ul său oficial la un preț pornind de la 499$.

    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay
    Maguay lansează noul brand de portabile MyWay

    Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat astăzi noul brand de portabile MyWay.