Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Fujitsu a prezentat la CeBIT 2012 primul ultrabook al companiei

06.03.2012

Fujitsu a prezentat în cadrul evenimentului CeBIT 2012 primul ultrabook al companiei cu modul 4G LTE integrat. Ultrabookul prezentat nu este un model funcțional.
Fujitsu a prezentat la CeBIT 2012 primul ultrabook al companiei

Ultrabookul de la Fujitsu primul notebook de acest gen și dispune de un ecran de 14 inch. Ultrabookul face parte din linia de laptopuri LifeBook. Dispozitivul prezentat de Fujitsu cântărește 1.45 kg și măsoară 1.6 cm în grosime. Ultrabookul companiei Fujitsu este orientat către segmentul business și astfel acesta dispune de numeroase caracteristici de securitate precum cititor de amprente și Trusted Platform Module (TPM).

Presupunem că ultrabookul va dispune la momentul lansării de procesoare Intel Ivy Bridge. Momentan nu au fost dezvăluite detalii despre alte componente hardware sau despre preț și disponibilitatea.

 

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte persoane
    Cheia Internetului se află în mâinile a șapte…

    Gizmodo.com anunță existența unei chei a Internetului care poate fi utilizată în cazul unui eveniment catastrofic, care ar putea da peste cap world wide web-ul.

    Maguay participă la CeBIT
    Maguay participă la CeBIT

    Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, participă la cel mai mare eveniment dedicat industriei digitale, CeBIT, ce se desfăşoară…

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…