Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Eurocom introduce notebookul Fox 4.0

11.06.2012

Noul notebook de la compania Eurocom dispune de un ecran de 15.6 inch, procesor de ultimă generaţie şi o capacitate de stocare de până la 3 TB.
Eurocom introduce notebookul Fox 4.0
Eurocom a introdus un nou notebook de mici dimensiuni ce are la dispoziţie o capacitate de stocare de 3 TB, procesor Intel Core i7 de ultimă generaţie, Ivy Bridge, 16 GB de memorie RAM DDR3-1600 şi o placă video dedicată nVIDIA GeForce GT 650M cu 2 GB de memorie video GDDR5 şi cu tehnologie Optimus. Noul notebook Eurocom Fox 4.0 are un ecran cu o diagonală de 15.6 inch şi oferă o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Se poate alege fie un display lucios fie unul mat. Cu ajutorul tehnologiei nVIDIA Optimus, Eurocom afirmă că laptopul poate rula 4 ore la o singură încărcare a acumulatorului.  cântăreşte 2.6 kg. şi are următoarele dimensiuni: 374(W) x 250(D) x 25-40.2(H)mm. Clienţii pot configura laptopul în funcţie de procesor, memorie, capacitate de stocare, display şi tehnologia wireless. Preţurile pornesc de la 899$, şi cresc în funcţie de configuraţia aleasă.Eurocom Fox 4.0

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Eurocom integrează în sistemele sale noua placă video AMD Radeon HD 6970
    Eurocom integrează în sistemele sale noua placă…

    Eurocom a anunțat că vor începe imediat echiparea unei serii mari de notebookuri și stații de lucru cu noua placă video AMD Radeon HD 6970M.

    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

    Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.