Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Corsair lansează headset-ul wireless de gaming, Vengeance 2000

06.04.2012

Corsair lansează căștile de gaming Vengeance 2000. Acestea sunt o versiune îmbunătățită a popularului model Vengeance 1500, noul model fiind wireless și oferă suport pentru audio multi-channel pentru un efect surround.
Corsair lansează headset-ul wireless de gaming, Vengeance 2000

Corsair Vengeance 2000 este un headset wireless ce vine însoțit de un dongle USB ce acționează ca transmițător dar și ca placă audio. Corsair afirmă că raza de acțiune a dongle-ului este de aproximativ 12 metri. Nu este menționat nici un detaliu legat de tehnologia radio folosită dar putem presupune că este încă un dispozitiv ce folosește o frecvență radio de 2.4 GHz. În ceea ce privește bateria, Corsair relatează că aceasta va oferi o autonomie de 10 ore, în condițiile în care headset-ul este folosit fără întrerupere.

Corsair Vengeance 2000 poate reproduce cu o precizie mare sunetele în format 5.1 și chiar 7.1, se pare că noul headset este un periferic de gamin util și bine conceput, singura problemă ar putea fi prețul care este de 149$.

Corsair Vengeance 2000Corsair Vengeance 2000

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force GT
    Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force…

    Corsair, o companie de dezvoltare și producere a componentelor hardware de mare putere destinate ariei de gaming, a anunțat lansarea unei noi serii de unități de stocare Solid-State,…

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.

    Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
    Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus…

    Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free…