Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriReview ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6
Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6

Review ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6

24.11.2010

Producator Asus / Categoria Netbook

Putem afirma fără rezerve că Asus LAMBORGHINI VX6 nu este un simplu netbook. Un design inspirat din liniile masinilor Lamborghini, sunetul powered by Bang & Olufsen și USB 3.0 sunt doar câteva elemente prin care VX6 iese în evidență. I-am făcut multe poze și l-am testat riguros pentru a vă informa cât mai precis cu privire la acest netbook special. Vă invităm să citiți un review complet...

1 comentarii / 3062 vizualizari

ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6Colaborarea dintre Asus și Lamborghini Automobili, cunoscutul constructor italian de mașini sport luxoase a dat naștere unui netbook performant cu un design special. Dacă mai presărăm și un pic de sunet de la Bang & Olufsen avem deja o rețetă de succes.

Asus LAMBORGHINI VX6 are exteriorul negru lucios (noi am testat varianta pe negru dar exista și alb) cu multe curbe frumos îmbinate, iar în mijlocul capacului regăsim emblema Lamborghini evidențiată în relief (un fel de cireașă de pe tort). În interior sunt combinate o multitudine de materiale, rama ecranului este din același material negru lucios ca și exteriorul capacului, butonul de start și cel care pornește Asus Express Gate sunt cromate la fel ca și ornamentul dintre ele pe care găsim scris cu auriu Automobili Lamborghini. Toate acestea sunt încadrate de un ornament cu finisaj de aluminiu. Tastatura și zona de ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6odihnă a palmelor sunt din material negru mat, touchpad-ul lucios la rândul lui este încadrat tot de un ornament cu finisaj de aluminiu. Împreună toate aceste elemente se armonizează plăcut, este fără doar și poate un gadget pentru "show off".
Materialele sunt de calitate iar îmbinările sunt la înălțime, robustețea este de asemenea un alt atribut al carcasei lui VX6. Balamalele ecranului se poziționează ferm în orice poziție ne dorim și nu au dat nici un moment senzația de nesiguranță. Minusul evident al carcasei este faptul că este colecționară de amprente, dacă cineva v-a atins gadgetul poate fi prins cu ușurință de poliție (nu vorbim aici de poliția Română).
Tastatura este și ea robustă, spre diferență de Asus Eee PC 1215n (un netbook aproape identic ca și configurație hardware) pe care l-am testat cu ceva timp în urmă și la care tastatura a fost poate cel mai slab punct. Tastatura tip chiclet a lui Asus LAMBORGHINI VX6 nu este doar robustă dar și foarte bine echilibrată, se simte foarte bine la utilizare, spațierea tastelor este bună de asemenea, per total o tastatură reușită dacă o raportăm la dimensiunile lui VX6.

ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6Touchpad-ul este de asemenea bine echilibrat, răspunde prompt la comenzi, singurul minus este materialul lucios care poate da senzația de lipicios câteodată. Butoanele touchpad-ului sunt dintr-o bucată după cum se poate observa și conține semnele de la ledurile indicatoare aflate imediat dedesubt. Butoanele se apasă ușor și nu fac zgomot aproape deloc singurul minus este acest concept de 2 în 1 care nu este foarte ergonomic, forțându-ne să apăsăm butoanele în zona periferică, acolo răspunsul fiind cel mai ferm.


ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6

Din punct de vedere ergonomic Asus LAMBORGHINI VX6 este de asemenea bine conceput, zona de așezare a palmelor este suficient de mare pentru a oferi un confort rezonabil pentru dimensiunile unui netbook cu ecran de 12.1 inch. Materialul mat din care este realizată acestă zonă ajută de asemenea din punc de vedere ergonomic.

Dimensiunile carcasei, 297 x 204 x 39 mm sunt normale pentru un netbook cu ecran de 12 inch, deci lamborghini nu este supradimensionat. Greutatea de 1.5 Kg este de asemenea normală pentru dimensiunile lui Asus LAMBORGHINI VX6, acestă greutate împreună cu dimensiunile reduse îl recomandă pentru a fi purtat peste tot.

Dacă fotografiile și descrierea nu au fost de ajuns pentru a vă face o idee completă despre acest netbook vă invităm să urmăriți filmul de prezentare.


Notele noastre  
Media obtinuta 8
Design/Materiale
10
10
Performanta
6
6
Portabilitate
9
9
Raport pret/calitate
7
7

Notele vizitatorilor  
Design/Materiale
80
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
5
Performanta
80
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
5
Portabilitate
80
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
5
Raport pret/calitate
80
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
5

voteaza
Media obtinuta ( 221 voturi ) 5

Media obtinuta este medie aritmetica ponderata.

Pentru categoria Netbook , criteriile au urmatoarele ponderi:
Design/Materiale 15%, Performanţă 15%, Portabilitate 35%, Raport Preţ/Calitate 35%

Comentarii (1)

  • USB3

    USB3 la 27 ian 2011, 10:49

    Un companion excelent in calatorii!

sus

Comentează

Din aceeasi categorie

7,8 Review ASUS Automobili Lamborghini VX6S
Review ASUS Automobili Lamborghini VX6S

Reţeta zilei: se ia un Lamborghini VX6, se colorează portocaliu perlat, i se aplică noul procesor Atom D2700 şi se dezactivează placa video integrată. Rezultatul: un netbook puternic,…

8 Review Toshiba AC100-10D
Review Toshiba AC100-10D

Toshiba AC100 este o combinație între un smartphone și un netbook deci un smartbook, o reușită din punct de vedere al design-ului, trebuie să vedeți pozele din galeria de imagini…