Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Sapphire introduce nettop-ul Edge-HD3

23.02.2012

Sapphire a introdus oficial urmașul nettop-ului Edge-HD Mini PC. Noul Edge-HD3 oferă performanțe uimitoare într-un pachet de mici dimensiuni.
Sapphire introduce nettop-ul Edge-HD3

Sapphire Edge-HD3 dispune de un procesor AMD E-450 ce lucrează la o frecvență de tact de 1.6 GHz, 4 GB de memorie RAM și o unitate de stocare HDD de 320 GB. Pentru grafică, Edge-HD3 folosește placa video AMD Radeon HD 6320.

Ca și un mini-PC, Edge-HD3 cântărește 530 grame și are următoarele dimensiuni: 19.3 x 14.8 x 2.20 cm. Nettop-ul dispune de conectivitate Ethernet și WiFi, și include 4 porturi USB, HDMI și VGA. Pachetul va conține un cablu HDMI și un adaptor HDMI-DVI. Sapphire Edge-HD3 nu va fi însoțit de niciun sistem de operare, compania nefăcând nicio afirmare despre disponibilitate sau preț.

Sapphire Edge-HD3

Sursa: hothardware.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum redus
    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum…

    În acest trimestru, AMD intenționează să lanseze trei noi microprocesoare „Bobcat” de consum redus pentru netbookuri și notebookuri ultra-subțiri.

    MSI introduce noua generație a laptopului multimedia CR430
    MSI introduce noua generație a laptopului multimedia…

    MSI a lansat noua generație a laptopului CR430, echipată cu noul procesor AMD E-450 alături de o placă video integrată AMD Radeon HD 6320. MSI CR430 este un notebook multimedia vârf…