Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung a lansat noul notebook RC 710

Samsung a lansat noul notebook RC 710

13 aprilie 2011
Samsung a lansat în România notebook-ul Samsung RC 710. Cu un ecran LED HD ce oferă o luminozitate de până la 300 nit, Seria RC este alegerea ideală pentru oricine caută să își aducă lumea la viață în culori mai luminoase, mai clare și mai vibrante.
Samsung a lansat noul notebook RC 710

Samsung RC 710 este dotat cu un procesor Intel Core i5 de ultimă generație, dar și cu Windows 7 Home preinstalat și cu o placă grafică nVIDIA Optimus, ce alocă resurse în mod dinamic în zonele care au cea mai mare nevoie de ele. Astfel, vă puteți bucura de multi-tasking fără efort și de divertisment pentru întreaga familie. Carcasa elegantă, rezistentă la zgârieturi și tastatura Island sunt detalii care îl fac pe RC Series să arate armonios în orice context.

 „Suntem încântați să lansăm notebook-ul Samsung RC 710. Acestea oferă consumatorilor calitate dovedită, performanță, fiabilitate și ușurință în folosire. Seria RC este ideală pentru creșterea productivității, navigare pe Internet sau pur și simplu pentru a vă bucura de divertisment în mișcare, cu imagini incredibil de clare și de natural, afișate de un ecran widescreen,” a declarat Sebastian Cucu, managerul diviziei IT în cadrul Samsung Electronics România.

 Imagini uimitoare

Display-ul gloss LED* de 17.3”, luminat din spate, produce cele mai clare imagini și culori incredibil de vii, cu o luminozitate de până la 300 nit, cu 50% mai luminoase decât versiunea anterioară. Placa video nVIDIA Optimus (ce încorporează nVIDIA GeForce 315M 1GB) asigură, de asemenea, o performanță grafică de top, pentru activități intense precum gaming-ul, dar care are și capacitatea de a prelungi durata de viață a bateriei, prin trecerea automată la placa grafică internă Intel pentru aplicații care au nevoie de mai puține resurse.

 Performanță fără compromisSamsung RC 710

Vă puteți bucura de performanță mai rapidă și mai inteligentă prin intermediul Microsoft Windows 7 Home original și al gamei de procesoare de ultimă generație Intel Core i5, care accelerează performanța prin alocarea dinamică a puterii de procesare în zonele care au cea mai mare nevoie de ea, folosind tehnologia inteligentă Turbo Boost de la Intel.

Tehnologia Samsung Power Plus face ca bateriile să dureze de până la 3 ori mai mult decât cele obișnuite; astfel, notebook-ul RC 710 este companionul perfect dacă aveți nevoie de multitasking acasă sau în mișcare. RC Series este de o calitate remarcabilă, îmbinând performanța și caracteristicile de top cu design-ul ultra stilat al carcasei rezistente, din metal mat, disponibilă într-o gamă de culori diverse: negru mat, negru glossy, roșu și argintiu*.

 Funcționalitate îmbunătățită

RC 710 de la Samsung include o gamă de unelte avansate și de caracteristici care vă vor ajuta să rămâneți conectat și să sporiți productivitatea. Tehnologia Samsung de pornire rapidă Fast Start permite pornirea laptopului cu până la 20% mai repede decât alte PC-uri și revenirea din modul Sleep în doar câteva secunde de la deschiderea capacului sau apăsarea butonului Power. În cadrul acestui mod avansat de Sleep, datele sunt salvate atât în HDD, cât și în memorie, astfel încât conținutul dvs. va fi la fel cum l-ați lăsat, chiar și atunci când laptopul se închide din cauza bateriei golite total. Pentru productivitate îmbunătățită, tastatura Island, cu un design ergonomic și cu spațiere optimă între taste, este mult mai comodă de utilizat, prevenind erorile de tastare.

Samsung RC 710

 Multimedia puternice

Dotat cu tehnologia SRS Premium Sound, RC 710 oferă sunet 3D mai realist și mai natural pentru muzică, filme sau jocuri, precum și bass îmbunătățit, dialog ultra clar și control mai bun al definiției sunetului pentru claritate maximă la frecvențe înalte. Pentru a vă ajuta să țineți legătura cu cei apropiați, webcamul HD 1.3M permite întregistrarea unor imagini mult mai limpezi și redarea clipurilor video într-o rezoluție HD widescreen, pentru a vă bucura de un câmp mai larg de vizualizare.

 Conectivitate de ultimă oră

Navigarea pe Internet și partajarea informației este mult mai simplă cu noul notebook RC 710. Prin intermediul Bluetooth 3.0 High Speed puteți transfera și accesa muzică, imagini sau filme și orice alte date între dispozitive la o viteză wireless de 24 Mbps (de 8 ori mai rapid decât Bluetooth 2.1). De asemenea, tehnologia PC-Phone Photo Share  de la Samsung permite accesarea Internetului de oriunde v-ați afla, prin captarea semnalului 3G de la telefonul dvs. direct pt PC-ul dvs. Tehnologia face posibile, de asemenea, trimiterea de SMS-uri sau apelarea direct de pe notebook, precum și folosirea rețelei Wi-Fi de la telefonul dvs.

Samsung RC 710Samsung RC 710

 Notebook-ul este disponibil la prețul de 4299 RON.