Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Panasonic echipează tableta Toughbook cu un procesor Intel Core ULV

Panasonic echipează tableta Toughbook cu un procesor Intel Core ULV

13 iulie 2011
Panasonic a lansat o nouă versiune a tabletei Toughbook, ce aduce componentele interioare în pas cu tehnologia curentă, păstrând carcasa dură și robustă.
Panasonic echipează tableta Toughbook cu un procesor Intel Core ULV

Cu toate că tableta de anul trecut, Toughbook H1, a câștigat inimile clienților prin duritatea sa și rezistența sa la diferitele teste la care a fost supusă, unii utilizatori au fost „deranjați” de anemia procesorului Intel Atom. Recunoscând această nepotrivire, Panaonic s-a pus pe lucru și a decis să renunțe la Atom pentru un procesor din seria ULV Core.

Noua tabletă Toughbook H2, cu o carcasă din aliaj de magneziu, este suficient de robustă pentru a trece testul militar MIL-STD-810G cu brio. Sub acea carcasă dură veți găsi un procesor Intel Core i5-2557M vPro ce rulează la 1.7 GHz, de la 4 la 8 GB de memorie RAM, o unitate de stocare HDD de 320 GB la 7200 rpm sau un SSD de 128 GB, și un ecran de 10.1 inch dual-touch ce poate fi folosit fără probleme în medii exterioare cu lumină puternică de la soare.

Sistemul este echipat și cu două baterii ce ridică masa totală a tabletei la 1.58 kg, dar cu o autonomie de 6.5 ore. Alte caracteristici includ: cameră foto autofocus cu blitz LED de 2 MP, cititor de amprente, conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR, 3G mobile broadband, GPS, port USB, port serial și cititor de bare de cod și RFID.

Panasonic Toughbook H2 va fi disponibil în această lună la un preț estimativ de 3449$.

Panasonic Toughbook H2

Sursa: techspot.com