Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI CX640MX, bogat în funcții dar și în valoare

MSI CX640MX, bogat în funcții dar și în valoare

26 aprilie 2011
MSI CX640MX este notebookul ideal pentru cei ce caută fiabilitate și o mulțime de funcții la un preț rezonabil. Laptopul este echipat cu procesor Intel Core i de ultimă generație și motor grafic nVIDIA GeForce 410M.
MSI CX640MX, bogat în funcții dar și în valoare

CX640MX include următoarele procesoare: Intel Core i7-2630QM (6M Cache, 2.00 GHz), Intel Core i5-2410M (3M Cache, 2.30 GHz), Intel Core i3-2310M (3M Cache, 2.10 GHz), toate integrând tehnologia Intel Turbo Boost 2.0. Placa video dedicată, nVIDIA GeForce 410M, are memorie video DDR3 de 512 MB și suport DirectX 11 pentru a oferi cele mai vii și îmbietoare culori posibile.

Pentru a obține un echilibru perfect între performanță și autonomie, notebookul este echipat cu tehnologia MSI GPU Boost, astfel că atunci când sunt se rulează aplicații de o complexitate mai mare, sistemul trece automat pe placa video dedicată, în restul timpului folosind motorul grafic integrat.

Pentru a oferi siguranță datelor stocate pe sistemul de calcul, notebookul CX640MX este prevăzut cu funcția Time Stamp - ce poate realiza un data backup, sau restore, în câteva momente, o structură externă ranforsată și un „air bag” pentru HDD, minimizând astfel posibilele daune provocate de un șoc fizic.

MSI CX640MX

MSI a acordat multă atenție duratei de viață a bateriei, astfel că pe lângă tehnologia GPU Boost se mai află și ECO Engine și Light Sensor, care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală. Prevăzut cu aceste tehnologii, notebookul CX640MX poate lucra până la 8 ore în continuu. De asemenea, mai trebuie menționat și faptul că notebookul are o funcție de reîncărcare rapidă, 80% din puterea bateriei încarcându-se în doar 80 minute.

Noua generație de laptopuri de la MSI, printre care se află și CX640MX, prevăd o nouă așezare a componentelor generatoare de căldură, precum chipsetul, procesorul, sau placa video. Acestea sunt montate în partea stângă-sus a laptopului, astfel încât zona de relaxare a mâinii să-şi menţină temperatura, asigurând confortul utilizatorului.

MSI CX640MX are un design ce nu permite aglomerarea zonei din jurul laptopului: pe partea dreaptă se află doar DVD player-ul, iar pe partea stângă se află porturile cel mai des folosite precum USB 3.0, sau HDMI. Porturile audio și cititorul de carduri sunt amplasate în zona frontală a notebookului.

 MSI CX640MX