Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Lenovo ThinkPad Edge E420s a ajuns în România

Lenovo ThinkPad Edge E420s a ajuns în România

18 aprilie 2011
Lenovo a lansat astăzi noul ThinkPad Edge E420s laptop, atrăgând atenţia profesioniştilor de elită din IMM-uri cu designul premium, performanţa şi portabilitatea într-un pachet atractiv.
Lenovo ThinkPad Edge E420s a ajuns în România

Noile calculatoare Lenovo, ThinkPad Edge E420s, care vizează segmentul IMM, ridică utilizarea calculatoarelor pentru afaceri la nivelul următor datorită designului de lux şi sofisticat, tehnologiei de ultimă generaţie şi caracteristicilor suplimentare, precum Enhanced Experience 2.0 de la Lenovo.

Conform IDC, piaţa laptopurilor pentru IMM-uri este segmentul comercial cu cea mai mare şi rapidă creştere la nivel global şi se estimează că va creşte cu aproape 20% în fiecare an în perioada 2011-2015.  În special în ţările emergente, creşterea vânzărilor de PC-uri în segmentul IMM în următorii 4-5 ani va fi de două ori mai mare decât cea a pieţelor mature, pieţele emergente fiind responsabile pentru mai mult de 50% (cu excepţia Americii Latine) din vânzările de PC pentru IMM-uri la nivel mondial.

Aurel Netin, Country Manager România, Bulgaria şi Moldova a declarat: “Profesioniştii din sectorul IMM-urilor îşi doresc performanţă care nu sacrifică designul, precum şi dispozitive care să le asigure flexibilitatea necesară pentru a-şi atinge obiectivele de afaceri şi să rămână în acelaşi timp conectaţi la vieţile personale. Noul laptop ThinkPad Edge E420s le va oferi utilizatorilor performanţă ridicată care completeaza designul premium, precum şi o experienţă cu stil şi calitate ThinkPad de utilizare a calculatorului.”

Pentru ThinkPad Edge E420s, micile detalii fac o mare diferenţă. Profesioniştii din sectorul IMM-urilor au parte de un ecran de o infinitate uluitoare, un finisaj mat delicat la atingere şi accente reale de metal care proiectează o imagine cosmopolită.

Laptopul oferă randament ridicat pentru afaceri, oferind o performanţă mai bună şi grafică integrată în viitoarea tehnologie de generaţia a 2-a pentru procesorul Intel® Core™, Enhanced Experience 2.0 de la Lenovo pentru pornirea rapidă a calculatorului şi o gamă de tehnologii pentru conectivitate wireless. Este pregătit şi pentru multimedia play cu Dolby Home Theatre® audio şi video conferinţe high definition.

Aurel Netin adaugă: „Ca o dovadă a moştenirii noastre în domeniul inovaţiei, laptopurile Lenovo ThinkPad au ocupat şi ocupă prima poziţie în Studiul Technology Business Research’s Corporate IT Buying Behavior and Customer Satisfaction pentru şase perioade de raportare consecutive (Trim. 3 calendaristic din 2010). Aceste poziţii rezultă ca urmare a unei performanţe solide în ceea ce priveşte fiabilitatea/calitatea hardware-ului, uşurinţa de a face afaceri, timpul de reparaţie şi suportul telefonic.”

Lenovo ThinkPad Edge E420sDesign atrăgător

Cu un aspect şic, modern şi curat, Lenovo a creat ThinkPad Edge E420s de 14 inch, pentru a atrage privirile. Neasteptat de subţire şi uşor, ThinkPad E420s începe la doar un inch şi 1,8 kg şi prezintă accente metalice care încadrează exteriorul negru, mat şi delicat.

Display-ul etalează un ecran infinity pentru un aspect ca la televizor. Tastatura ThinkPad moderna, recunoscută pentru faptul că oferă aceeaşi experienţă confortabilă de tastare precum laptopurile ThinkPad clasice; şi care este şi rezistentă la scurgeri pentru a oferi protectie în caz de scurgeri accidentale completează configuraţia interioară. Pentru IMM-urile care au nevoie de un dispozitiv fizic pentru media, ThinkPad Edge E420s include un DVD player/burner ascuns, subţire cu slot-loading. 


Multă muncă şi multă distracţie: Performanţă Hard-Core cu caracteristici Beyond Business

Aceeaşi atenţie cu care au fost realizate exterioarele elegante a fost acordată şi tehnologiei din interiorul PC-urilor. Pentru a alimenta activităţile de data-crunching, multitasking business şi distractia personala, ThinkPad Edge E420s oferă alegeri pentru procesoare Intel® Core™ i3, i5 sau i7 de a doua generaţie.

ThinkPad Edge E420s oferă şi o experienţă premium cu Dolby Home Theatre® audio. Sunetul clar, curat certificat Dolby face ca muzica şi videoclipurile să fie excelente. Include şi un port HDMI pentru a vă relaxa şi a urmări filme sau materiale video pe un monitor de PC sau ecran plat TV.

Micile detalii fac o mare diferenţă

Pentru IMM-urile ocupate, fiecare secundă contează. De aceea este importantă opţiunea Lenovo Enhanced Experience 2.0 pentru Windows 7, disponibilă doar pentru produsele Lenovo. Cu Enhanced Experience 2.0, ThinkPad Edge E420s se bucură de un timp de boot cu 30% mai rapid pe modele selectate cu tehnologie Rapid Drive3. Rapid Drive beneficiază de un solid-state drive (SSD) pentru o mai bună viteză de boot. Lenovo a optimizat şi preîncărcarea, driverele şi BIOS pentru start up mai rapid. 

În plus, laptopul include şi cele mai recente tehnologii pentru conectivitate wireless: WiFi şi bandă largă mobilă optimă şi 4G/WiMAX, fiind de asemenea dotat cu tehnologii îmbunătăţite Lenovo pentru video-conferinţe, inclusiv cameră web de înaltă definiţie, software inclus în tastatură pentru eliminarea zgomotului şi microfoane şi boxe de înaltă performanţă.

Preţuri şi disponibilitate

ThinkPad Edge E420s va fi disponibil începând cu luna aprilie la adresa www.thinkpadedge.ro şi la partenerii de afaceri. Modelele încep de la 3999 RON fara TVA.