Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











IT Fest – concurs de aplicații la Cibernetică

07.11.2011

ITFest este un proiect realizat de studenți, respectiv de sindicatul studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC).
IT Fest – concurs de aplicații la Cibernetică

Proiectul este dedicat pasionaților de IT, mai exact un concurs și networking între tineri și marile companii din domeniul IT cu scopul de a promova tinerii talentaţi, care au realizat proiecte ori aplicații de o înaltă calitate pe temele propuse, precum și de a informa tinerii cu privire la noile descoperiri din IT. În acest an, ITFest va avea loc între 25 și 28 noiembrie, la București, în incinta Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și se va desfășura în trei etape: conferințe și workshopuri, prezentare de proiect și concurs de programare pe o temă propusă de organizator (SiSC) și membrii juriului (reprezentanți ai unor companii de IT). Mai multe detalii despre concursul ITFest găsiți pe dandragomir.biz.

Taguri

Concurs, software,

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Concurs: cum câștigi un netbook Asus Eee PC
Concurs: cum câștigi un netbook Asus Eee PC

Asus a lansat un concurs prin care puteți câștiga un netbook Asus Eee Pc din seria Karim Rashid, interesant nu?

citeste articol +
FinalWire lansează AIDA64 v1.85
FinalWire lansează AIDA64 v1.85

Finalwire Ltd. a anunţat disponibilitatea noii versiuni v1.85 a softului AIDA64 Extreme Edition, un pachet software pentru diagnosticarea şi testarea componentelor unui sistem de calcul.

citeste articol +