Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatura detașabilă

ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatura detașabilă

28 martie 2011
ASUS a anunțat prima livrare a tabletei Eee Pad Transformer, cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc atât productivitate, atunci când se află în mișcare, dar și facilități multimedia.
ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatura detașabilă

Având o tastatură detașabilă și o baterie cu o autonomie de până la 16 ore, Transformer rulează noul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb. Combinând Honeycomb cu interfața intuitivă ASUS Waveshare și cel mai puternic hardware disponibil, Transformer devine un dispozitiv portabil interesant, care oferă suport atât pentru aplicațiile de birou cât și pentru comunicarea personală.

Mini-cinema puternic și divertisment în mișcare

Motorizat de procesorul dual-core nVIDIA Tegra, Transformer afișează paginile web cu o viteză fulgerătoare, oferind un răspuns rapid și o bună performanță în multitasking. Un panou IPS confecționat din sticlă durabilă rezistentă la zgârieturi, reproduce culori mai clare și mai precise cu 50% comparabil cu alte tablete de pe piață. Panoul este vizibil la un unghi de 178°.

Tehnologia SRS Sound furnizează o experiență dinamică 3D stereo, cu răspuns maxim al basului și un sunet amplu generat de difuzoarele amplasate discret în carcasa cu o grosime de 12.98mm, ce cântărește numai 680g. O cameră de 5MP, amplasată în partea din spate și una frontală de 1.2MP, pot capta și înregistra clipuri video care pot fi redate apoi pe televizoare HD, prin intermediul portului mini HDMI, ceea ce face din Transformer un echipament recomandat divertismentului mobil.

ASUS Eee Pad TransformerASUS Eee Pad TransformerASUS Eee Pad Transformer

Transformare din tabletă în notebook, cu ajutorul tastaturii detașabile

Transformer se deosebește de celelalte tablete de pe piață prin tastatura detașabilă, disponibilă opțional. Aceasta oferă acces la o tastatură QWERTY completă alături de taste funcționale pentru Android, transformând tableta într-un notebook în adevăratul sens al cuvântului. Transformer are preîncărcată suita office profesională Polaris Office 3.0, ce permite utilizatorilor să editeze diferite tipuri de fișiere, precum documente (.doc), foi de calcul (.xls) și prezentări (.ppt). Transformer se dovedește atractiv în activitatea profesională. Un touchpad, un jack audio de 3.5mm, două porturi USB precum și un cititor de carduri încorporat - pentru partajarea ușoară a fișierelor și extinderea stocării, fac din Transformer un hub multimedia versatil. În mod adițional, ultra-convenabilul ASUS WebStorage, cu un an de stocare nelimitată furnizează servicii cloud fără griji. Tastatura detașabilă extinde autonomia Transformer de la 9.5 ore la 16 ore, utilizatorii putând opera o zi întreagă.

ASUS Eee Pad TransformerASUS Eee Pad TransformerASUS Eee Pad Transformer

Android 3.0 Honeycomb cu interfață ASUS Waveshare

Android Honeycomb este un sistem de operare revoluționar, conceput și optimizat în mod special pentru tablete. Honeycomb oferă utilizatorilor o experiență web completă pentru comunicații, calcul și navigare pe Internet, atunci când utilizatorul se află în mișcare. Suportând Adobe Flash 10.2 și serviciul Android Market, aflat în continuă expansiune, divertismentul se află la un deget distanță.

ASUS Launcher permite utilizatorilor să lanseze în mod convenabil software-ul, să administreze conținutul și să acceseze serviciile online și echipamentele conectate prin câțiva pași simpli, în timp ce interfața Waveshare de la ASUS găzduiește o varietate de aplicații unice precum MyNet, MyLibrary, MyCloud și multe altele.

MyNet trimite wireless fișierele media în rețeaua de acasă, deci clipurile video HD sau muzica pot fi redate pe dispozitive precum HDTV sau calculatoarele desktop, pentru o experiență completă.

MyLibrary consolidează descărcarea cărților, a revistelor și ziarelor într-un mod simplu de răsfoit, iar MyCloud este o soluție cloud completă, furnizând acces la conținutul digital precum muzică, clipuri video și fișiere stocate în cloud de oriunde și oricând. Utilizatorii pot folosi MyCloud p

entru a accesa de la distanță orice sistem PC sau Mac, pentru a accesa aplicațiile și fișierele, extizând versatilitatea experienței Eee Pad Transformer.

ASUS Eee Pad Transformer

Pe scurt, Eee Pad Transformer:

- Productivitate mobilă cu ajutorul tastaturii detașabile (tastatură QWERTY completă și touchpad, până la 16 ore autonomie, spațiu nelimitat online prin ASUS WebStorage)

- Divertisment de tip Mini-Cinema (Panou luminos IPS cu unghi de vizualizare de 178⁰, suport HDMI, nVIDIA Tegra 2 cu procesor dual-core la 1.0 GHz)

- Dă tonul tendințelor de utilizare a tabletelor (Sistem de operare Android 3.0 OS pentru tablete, suport flash, mii de aplicații pe Android Market)

Specificații tehnice Eee Pad Transformer:ASUS Eee Pad Transformer

Ecran: 10.1" iluminare LED cu panou IPS (1280 x 800) suport multi-touch, 10 atingeri simultane, sticlă rezistentă la zgârieturi

Sistem de operare: Android 3.0 Honeycomb

Platformă: nVIDIA Tegra 2

Memorie: LP DDR2 1 GB

Stocare: 16GB /32GB(1)EMMC + spațiu nelimitat pe ASUS WebStorage

Wireless: 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR

Cameră: 1.2MP (frontal), 5MP Auto focus (în partea din spate)

Interfață: Jack audio 2-în-1 (Căști / Intrare microfon); un port mini HDMI 1.3, Cititor Micro SD; microfon intern; difuzoare stereo, tastatură detașabilă Două porturi USB 2.0; un cititor SD

Caracteristici: Senzor Accelerometru, Senzor de lumină, Giroscop, Busolă electronică, GPS, Modul 3G Opțional, Suport flash, Multi-tasking

Aplicații speciale: ASUS Launcher, MyLibrary, MyNet, MyCloud, File manager, PC sync

Baterie: 9.5 ore; Baterie Li-polimer(4) 24.4Wh 16 ore cu dock

Dimensiuni/ greutate: 271*177*12.98mm / 680g (fără baterie)