Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriReview Asus K52F

24.08.2010
Intel reprezintă de mult timp soluţia aleasă de majoritatea integratorilor de sisteme portabile când vine vorba de segmentul office, nu neapărat datorită puterii de procesare mai mare cât mai ales deoarece soluţia Intel oferă un management mai bun al resurselor. Rezultatul observându-se cel mai bine în autonomia bateriei.

In acest context, nu e de mirare că ASUS pentru modelul K52F a ales procesorul Intel i3 construit pe nucleul Arrendale, cu o frecventă de 2.26 GHz. Procesorul are două nuclee fizice ce suportă individual două thread-uri: în total patru task-uri ce pot rula simultan.

Asus_K52F_1Deşi Asus îl promovează ca o soluţie perfectă pentru munca şi joacă, trebuie să spunem că sunt optimişti referitor la capabilităţile cu care este înzestrat pentru jocuri: deşi procesorul este bun, jocurile depind foarte mult de puterea plăcii grafice iar o soluţie integrată, precum Intel GMA HD, nu va oferi puterea de procesare necesară rulării jocurilor tip racing, sau shooter. Cel mai bine se pretează pentru jocurile online sau de strategie.

Opţiunile de conectivitate sunt cele uzuale: Asus K52F are camera web integrată, placa wireless draft N, port HDMI şi uzualele porturi USB 2.0.

De notat posibilitatea de a ne loga in Windows, folosind în loc de parola recunoaşterea facială. Nu vă aşteptaţi la minuni însă, softul nerecunoscând mereu din prima chipul utilizatorului.

Asus K52F este un model care ţinteşte către două segmente: office şi multimedia. Alergând după doi iepuri modelul pierde la ambele categorii: lipsa unor facilităţi precum Bluetooth, port firewire, port e-sata nu îl aduce în liga modelelor multimedia, iar preţul îl face prea scump pentru un portabil office.


Apreciem:

- Procesorul i3 350M;
- Touchpad-ul multi-touch;
- Boxele Altec Lansing.

Nu apreciem:

- Lipsa porturilor firewire;
- Lipsa Bluetooth-ului integrat.


Citeste mai mult pe: cnet.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează