Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

MSI GT683

05.11.2011

De ce a ajuns MSI GT683-422NL best buy la categoria gaming notebook?

Nimic mai simplu, raportul preț/configurație care bate orice se găsește în magazine la momentul în care scriu acest articol. Nu am găsit nimic mai ieftin cu Nvidia GTX 560M, cel puțin nu în România :).
Mai jos găsiți câteva detalii tehnice care merită atenție având în vedere că l-am declarat best buy.

1. Procesorul Intel Core i5-2410M(2.3GHz) , 3MB L2 Cache, Turbo pană la 2.9 GHz. Are 2 Cores și Hyper-Threading numai bun de încins cu jocuri.

2. Memoria RAM cu care cumpăram notebook-ul este 6 GB DDR3 la 1333 MHz.

3. Placa video Nvidia GeForce GTX 560M este probabil cea mai accesibilă soluție pentru cei care doresc un notebook dedicat pentru gaming, vechea garda GTX 460M încă se mai găsește la vânzare pe unele modele mai vechi de notebook dar diferențele de preț între cele cu 560M și cele cu 460M ne îndeamnă către GTX 560M evident. 

4. Ecranul de 15.6 inch este OK dar un ecran mai mare ar fi mers având în vedere rezoluția nativă de 1920 x 1080 pixeli. Oricum rezoluția full HD la un notebook de gaming nu este întotdeauna cea mai fericită alegere, personal prefer să mă joc cursiv la o rezoluție mai mică decât să sugrum placa video.

5. MSI GT683-422NL vine cu un Hard Disk de 500 GB și 7200 RPM.

6. PREȚUL începe de la 4300 RON și este adevărat ca nu însemnă puțin dar dacă vrei gaming trebuie să plătești tribut viciului.

Dacă am omis totuși un laptop de gaming care se găsește la noi și merită să fie considerat best buy gaming laptop, rubrica de comentarii este deschisă tuturor.

Atenție! Pentru a găsi magazinul unde se comercializează cu cel mai mic preț folosiți google și website-urile dedicate pentru comparații de prețuri. Folosiți ambele opțiuni, câteodată magazinul care practică prețul cel mai mic nu este afișat în website-urile dedicate pentru comparații de prețuri.

Acest notebook este doar o sugestie, dacă găsiți ceva mai avantajos folosiți rubrica de comentarii sau de sugestii și comunicați-ne, în acest fel îi ajutați pe ceilalți sa fie la curent cu cele mai bune oferte de pe piață. Acesta este scopul în care am creat acestă zonă BEST BUY.

Vă mulțumim pentru implicare!
Categoria: gaming

Comentarii (0)

    sus

    Comentează