Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Acer Aspire One Happy2

02.12.2011

Deși teoretic cei care vor un netbook sunt din ce în ce mai puțini, eu fac parte dintre ei. Cei de la Samsung de exemplu au anunțat încetarea producției pentru netbookuri, și este probabil doar începutul.
Tabletele pe de altă parte nu m-au convins încă de faptul că pot fi și utile, este adevărat că o tabletă este un gadget drăguț și nu te mai saturi de jucat pe ea, dar când vine vorba de puțină muncă pe teren ai nevoie măcar de un netbook. Pe acest pitic poți edita documente, răspunde la email și poți chiar sa vezi unele filme care nu sunt full HD iar prețul unui asemenea netbook nu depășește nici măcar pe cel al unei tablete din gama buget. Pe scurt am ales pentru voi un netbook care merită atenție din partea celor care sunt în căutare de așa ceva.
Producătorul pentru acesta este evident Acer pentru că ei sunt singurii care au prețuri rezonabile aliniate la configurația unu netbook. Din punctul meu de vedere un netbook nu trebuie să depășească 1200 Lei, tot ce este peste acestă sumă sunt bani investiți greșit, în opinia mea evident.

Așadar mai jos aveți argumentele pentru care Acer Aspire One Happy2 este în momentul în care scriu acest articol Best Buy la categoria netbook.

1. Procesorul Intel Atom N570, 1,66 GHz, DMI 2.5 GT/s, Level 2 Cache 1MB. Procesor destul de nou, lansat în Q1 2011, este un dual core cu tehnologia Intel Hyper-Threading. Destul de puternic pentru un lucru lejer în documente office și nu numai.
2. Memoria RAM cu care cumpăram notebook-ul este 2 GB DDR3 la 1066 MHz. Este sufucientă pentru nevoile zilnice de procesare când vorbim de un netbook.
3. Placa video Intel Graphics Media Accelerator 3150 (GMA 3150). Un chipset video prăfuit dar care ne este suficient pentru editare de documente și un film mai puțin pretențios ca și format video.
4. Ecranul este de 10.1 inch cu rezoluția 1024 x 600 pixeli. Aici este veșnicul impediment în ceea ce mă privește la aceste mici dispozitive portabile. Un ecran care să confere un minim confort trebuie să aibă rezoluția măcar 1280 x 800.
5. HDD SATA 320 GB, 5400 RPM este foarte încăpător și în acord cu restul configurației.
6. Bateria care este practic esența unui netbook este cu 6 celule și are autonomie de până la 8 ore.
7. Cel mai important - PREȚUL este în jurul sumei de 1000 Lei.

Atenție! Pentru a găsi magazinul unde se comercializează cu cel mai mic preț folosiți google și website-urile dedicate pentru comparații de prețuri. Folosiți ambele opțiuni, câteodată magazinul care practică prețul cel mai mic nu este afișat în website-urile dedicate pentru comparații de prețuri.

Acest notebook este doar o sugestie, dacă găsiți ceva mai avantajos folosiți rubrica de comentarii sau de sugestii și comunicați-ne, în acest fel îi ajutați pe ceilalți sa fie la curent cu cele mai bune oferte de pe piață. Acesta este scopul în care am creat acestă zonă BEST BUY.

Pentru cei care nu au răbdare să caute acest produs am găsit pentru voi câteva magazine de unde îl puteți achiziționa la prețuri rezonabile:

Acer Aspire One Happy2 preț eMag 999,99 Lei
Acer Aspire One Happy2 evoMAG preț 999,00 Lei
Acer Aspire One Happy2 PCFUN preț 999,00 Lei
Acer Aspire One Happy2 MarketOnline 1.003,72 Lei

Vă mulțumim pentru implicare!
Categoria: netbook

Comentarii (0)

    sus

    Comentează