Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











U47, noul ultraportabil de la ASUS

07.02.2012

ASUS a prezentat notebookul U47, un ultraportabil bazat pe noua generaţia de procesoare Intel Ivy Bridge. Datorită designului său U47 dispune de un ecran de 14 inch într-o carcasă subţire şi uşoară de regulă folosită pentru ecrane de 13 inch.
U47, noul ultraportabil de la ASUS

ASUS U47 este unul din primele laptopuri ce vor folosi noua generaţie de procesoare Intel Ivy Bridge. U47 face parte din gama laptorilor ultrasubţiri şi ultrauşoare şi va fi succesorul modelului U46. Ultraportabilul va cântări doar 1.36 kg şi va avea o grosime de 25 mm. Pe lângă noile procesoare, ultraportabilul U47 va dispune de un HDD de 1 TB, o unitate optică şi o baterie ce va oferi o autonomie de până la 8 ore.

Laptopul va fi disponibil în două versiuni: ASUS U47A cu placă video integrată Intel HD şi U47VC cu o placă video dedicată nVIDIA.

Preţurile nu au fost încă dezvăluite dar ne putem aştepta ca noul ultraportabil să ajungă pe rafturi în al doilea trimestru al anului.

Sursa: laptoping.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.