Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Toshiba declanșează următorul val de divertisment digital

02.09.2011

Toshiba lansează în premieră mondială - primul televizor de 139 cm 3D fără ochelari, noua tabletă ultra subțire de 7,7 mm cu conectivitate completă, cel mai subțire și extrem ușor laptop de la Toshiba și Primul desktop All-in-One de la Toshiba.
Toshiba declanșează următorul val de divertisment digital

În cadrul ediției 2011 a IFA Berlin, Toshiba a prezentat cele mai recente inovații din domeniul divertismentului digital.

Andy Bass, Vice President, DS, Sales and Marketing Europe: “Toshiba susține ideea conform căreia consumul media nu se mai limitează la locuințele utilizatorilor, ci a devenit o componentă esențială a vieții digitale a acestora. Ei își doresc să se bucure de consumul de multimedia oriunde și pe un ecran care să convină situației în care se află. Fiind un jucător important al industriei de divertisment digital, Toshiba se dedică adresării acestor cerințe cu un portofoliu complex și plurivalent. Experiența noastră dezvoltă și furnizează produse premium ce conferă calitate imaginii, aplicabilitate, durabilitate și capacități fluente de distribuție a conținutului între categoriile de dispozitive”.

Dispozitive care conțin ADN-ul “Leading Innovation”

Munca de pionierat a inginerilor de la Toshiba a dus la dezvoltarea spectaculoasă a mai multor repere importante din domeniul divertismentului digital, care duc mai departe ADN-ul angajamentului Toshiba față de sloganul “Leading innovation”. Printre acestea se numără ZL2, primul televizor 3D de 139 cm (55”) fără ochelari care este deja pregătit pentru a fi lansat pe piață.

La numai 7,7 mm, tableta AT200 de la Toshiba este una dintre cele mai subțiri cu ecran de 25,7 cm (10,1”) din lume. Acest model cu design ultra ușor și subțire este realizat cu componente în miniatură. Tableta oferă mobilitate fără compromiterea capacităților multimedia. În momentul în care au dezvoltat produsul AT200, inginerii de la Toshiba din domeniul TV și PC au colaborat îndeaproape și au încorporat acestei tablete o selecție de tehnologii premium multimedia, care se regăsesc, în mod normal, numai în componența televizoarelor de top.

Prin sistemul portabil extrem de ușor și de subțire Portégé Z830, Toshiba prezintă o altă capodoperă a miniaturizării, a design-ului și a aplicabilității. Noul UltrabookTM măsoară numai 15,9 mm și are o greutate începând de la 1,12 kg în funcție de configurație. Echipat cu o selecție variată de porturi și interfațe, incluzând porturile complete RGB și LAN, lui Portégé Z830 nu îi lipsește nimic pentru o utilizare completă în regim de călătorii.

Divertismentul all-in-one – un mix al experienței Tosihiba din zonele PC și TV

Qosmio DX730 este o nouă dovadă a dedicării Toshiba spre a oferi dispozitive care utilizează cunoștințele avansate din domeniul calculatoarelor și al televizoarelor: noul PC All-in-One are aspectul modern al televizoarelor, dar oferă atât aplicații premium de computing, cât și funcții de televizor. Le furnizează utilizatorilor exact ceea ce au nevoie pentru a se bucura cu adevărat de viețile lor digitale – un hub de divertisment pentru acasă, elegant și modern, pentru o experiență multimedia multitasking și în format HD.

O alegere inteligentă a conținutului care poate fi partajat între dispozitive

Toshiba a creat Toshiba Places pentru a le oferi utilizatorilor acces facil la o gamă variată de conținuturi de calitate și serviciil premium cu valoare adăugată. Compania își îmbunătățește în permanență conținutul web și platforma de servicii, iar acum oferă acces imediat către Music Place, Video Place, Social Place și alte Places de la calculatoare, televizoare și tablete.

Thomas Teckentrup, General Manager, DN Software and Service Division: “Conținutul de o calitate deosebită și serviciile oferite de Toshiba Places complementează perfect portofoliul de dispozitive de divertisment digital de la Toshiba, pentru a oferi utilizatorilor exact ceea ce își doresc”.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele Protégé, Tecra şi Sattelite Pro
Toshiba extinde Seria R800 cu noi modele din gamele…

Toshiba își extinde gama de computere destinate profesioniștilor prin laptopuri subțiri, ușoare și durabile. Noua serie R800 include modele cu trei dimensiuni diferite: modelul R830…

citeste articol +
Toshiba introduce două noi Ultrabook-uri
Toshiba introduce două noi Ultrabook-uri

Toshiba a anunțat disponibilitatea a două noi laptopuri concepute pentru cei care pun pe primul loc portabilitatea, Portégé Z830 și Satellite Z830, ambele cu un design ultrasubțire,…

citeste articol +
Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră relaxantă și vizualizare 3D
Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră…

La IFA se lansează în premieră mondială tehnologia Philips ErgoSensor, monitorul New LightFrame și monitorul de gaming 3D.

citeste articol +