Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » MSI introduce notebookul de gaming GX780 cu tastatură SteelSeries

MSI introduce notebookul de gaming GX780 cu tastatură SteelSeries

02 mai 2011
MSI a introdus noul notebook de gaming, GX780 cu ecran de 17.3 inch și tastatură SteelSeries. Notebookul este echipat cu un procesor Intel Quad-Core i7 Sandy Bridge.
MSI introduce notebookul de gaming GX780 cu tastatură SteelSeries

Notebookul GX780 este echipat cu procesor Intel Quad-Core i7-2630QM, placă video nVIDIA GeForce GT 555M, și un ecran Full HD (1080p) și suportă până la 16 GB de memorie RAM. Alte caracteristici includ porturi USB 3.0 și webcam HD 720p.

GX780 este prevăzut cu difuzoare Dynaudio și tehnologie THX TruStudio Pro Surround. Caracteristica principală a notebookului o reprezintă tastatura SteelSeries. Jucătorii împătimiți și nu numai, vor aprecia faptul că tasta Windows a fost mutată în partea dreaptă a notebookului, iar lumina din spatele tastaturii este datorată celor 30 de leduri, cu peste 1000 de combinații de culoare. Tastatura are 5 moduri diferite de luminare, unul din ele luminează doar tastele W, A, S, D și Ctrl.

MSI GX780

Butonul „Turbo” amplasat deasupra tastaturii face un overclock automat al procesorului, iar pentru a menține notebookul la o temperatură constantă, notebookul este prevăzut cu tehnologia Cooler Boost ce mărește viteza ventilatoarelor.

Detalii privind disponibilitatea și prețul nu au fost dezvăluite momentan.

MSI GX780MSI GX780

Sursa: notebookreview.com