Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Laptopul dual-screen U-Book va fi prezentat la CES

03.01.2012

Noul producător de laptopuri NajmTek intenționează să lanseze un laptop cu două display-uri numit U-Book (Universal Notebook) în cadrul evenimentului CES. Noul produs este similar modelului prezentat de Acer anul trecut tot la CES, Acer Iconia.
Laptopul dual-screen U-Book va fi prezentat la CES

Precum Acer Iconia, U-Book înlocuiește tastatura fizică cu un ecran mult-touch. Unul din principalele avantaje ale tastaturii “virtuale” este suportul pentru mai multe limbi decât cele oferite de tastaturile fizice, astfel putem scrie cu ușurință în Latină, Chirilic și alte limbi ce au un alfabet mai neconvențional.

O alta caracteristică importantă a noului dispozitiv este posibilitatea setării layout-ului tastaturii, dar și culoriile tastelor, mărimile acestora și multe alte setări.NajmTek U-Book

În afară de cele două displayuri, U-Book este asemănător cu oricare alt notebook. NajmTek nu a oferit multe detalii legate de componentele hardware ale noului U-Book, dar se știe că acesta va fi echipat cu un procesor Intel Dual-Core sau chiar Quad-Core, cu o unitate de stocare HDD de 250 sau 500 GB și va dispune de o placă video nVIDIA GeForce. Mai multe detalii vom afla când va fi prezentat oficial la evenimentul CES.

 

 Sursa: pcworld.com

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011
ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului…