Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel SSD Toolbox a ajuns la versiunea v3.0

28.10.2011

Intel a lansat versiunea v3.0 a software-ului Solid State Drive Toolbox, conceput să utilizatorii de SSD-uri Intel să-și optimizeze unitățile și să le păstreze într-o stare bună de funcționare.
Intel SSD Toolbox a ajuns la versiunea v3.0

Noua versiune a software-ului face ca update-ul firmware, rularea diagnosticărilor, și performarea optimizărilor să se realizeze printr-o interfață simplă, ușor de folosit.

Acest program utilitar include și un “system tuner”, ce recomnadă diferite configurații ale sistemului pentru a obține cele mai bune performanțe din SSD. Acest lucru se realizează prin detectarea și determinarea dacă aplicații precum SuperFetch/Prefetch ar trebuii oprit, și dacă ready/boost defragmenter să fie sau nu pornit.

“Foarte ușor și elegant, Intel Solid-State Drive Toolbox ajută utilizatorii să găsească drumul către performanța maximă a SSD-ului, fără a se încurca în complexitățile unei astfel de component.”, a afirmat compania Intel într-o declarație.

 Intel SSD Toolbox v3.0

Sursa: hothardware.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

citeste articol +
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer

Mouse Computer a lansat pe piața japoneză un nou netbook, LuvBook M130, ca o completare a gamei extinse a companiei, cu un design elegant și cu opțiuni pentru unitate de stocare ce…

citeste articol +
FinalWire lansează AIDA64 v1.85
FinalWire lansează AIDA64 v1.85

Finalwire Ltd. a anunţat disponibilitatea noii versiuni v1.85 a softului AIDA64 Extreme Edition, un pachet software pentru diagnosticarea şi testarea componentelor unui sistem de calcul.

citeste articol +