Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Evolio lanseaza U9, cel mai usor notebook din lume

10.10.2011

Evolio dezvăluie cel mai ușor notebook din lume, un ultraportabil de 18 mm grosime și o greutate de numai 980 gr.
Evolio lanseaza U9, cel mai usor notebook din lume

Notebook-ul, denumit U9, incorporează cel mai nou procesor Intel Dual Core Cedarview tactat la o frecvență de 1.6 GHz, o memorie RAM de 2GB și Hard-disk de tip SSD de 64 sau 128 GB.

Grație acestor componente, Evolio U9 are o autonomie de funcționare de 5 ore și o viteză remarcabilă cu un consum de energie foarte scăzut.

Ultrabook-ul Evolio, are un display cu diagonala de 29,5 cm la o rezoluție de 1366x768 pixeli, dispune de cameră video integrată de 1,3 Mpixeli și conectivitate USB, HDMI, Bluetooth și WiFi.

Evolio U9 este echipat cu tehnologia de accelerare grafică “PowerVR Core”, ce permite rularea tuturor formatelor video Full HD: (BlueRay, Mpeg2, Mpeg4, WMv9, H.264) și proiectarea acestora pe un Televizor sau Display extern prin intermediul interfeței HDMI integrate.

Procesorul Cedar View este procesorul Intel cu cea mai mică amprentă termică. Astfel, notebook-ul nu necesită ventilator și nu emite nici un fel de zgomot.

Produsul va fi disponibil in rețelele de retail în luna decembrie.

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Evolio lansează tableta EvoTab 2
Evolio lansează tableta EvoTab 2

Evolio lansează EvoTab 2, o nouă versiune a tabletei EvoTab 1, ce va fi echipată cu un procesor Cortex A8 de 1 GHz și un ecran ultrasenzitiv, multitouch de 7 inch, cu 16 milioane de…

citeste articol +
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

citeste articol +